Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson-hoz mondjatok tuningot....

Crx-es kérdése:

Simson-hoz mondjatok tuningot. Eddigi ötletek: fúrás, sport dugó, gyűrűk, jobb csapágyak szimering-ek. Sport főtengely,5-váltó, membran, ducati gyújtás, tervezet rezo, nagy léptorkólatű porlasztó, jobb gyertya. Milyen ötletetek van még?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán gyors motort akarsz, akkor vegyél egy 50-es sportmotort, ezt meg hagyd meg abban a szép állapotban, amelyikben már több évtizede bizonyít.
2013. jan. 29. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
26%

Amit még kihagytál:Erősebb futómű,jobb típusú gumik ez is számít valamennyit de az ára egy vagyon,mindent le lehet róla szedni ami felesleges.

fullszintetikus olaj használata

Létezik olyan hogy mz-ken szokták a kuplungot kikönnyíteni ettől alacsonyabb fordulaton is jobban húz amitől jobb a gyorsulása.

A hengernél több felömlő

Jobb benzint tankolsz bele,de akkro viszont át kell fúvókáznod a karbit és ez nem kis munka.

Ne feledkezz meg a tárcsafékekről sem mert ha gyorsabban akarsz menni akkor meg is kell tudnod állni és egy simsonnak könnyen kieshetsz egy kanyarban is .

Ha ezeket mind megcsinálsz rajta amit leírtál ,csak akkor fog neked hibátlanul működni ha kíméled a gépet és nem huzatod.Menj fel a simson.hu-ra érdeklődj versenyzőkről akik szoktak járni versenyekre(Mz kupákkal vannak egybekötve általában)

Még egy tunning megoldás:vízhűtés.Itt egy alucsüvet kell ráhegeszteni a hengerre és szerezni hozzá a többi cuccot vagy komplett vízhűtéses hengert felfaragni rá.Nagyon sokat számít a vízhűtés az ilyen gépeknél,érezhető is a különbség.

2013. jan. 29. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
jogosítvány és 400-1000ccm motor
2013. jan. 29. 19:25
 4/5 petizacc ***** válasza:
63%
crx-es Számomra hihetetlen, hogy te mekkora nokedli vagy! Más kérdésed nincs csak az, hogy a simsonra mit lehetne gányerolni. MZ féktárcsák meg egyéb hülyeségek. Ha motorozni akarsz, akkor menj el, szerezz jogosítvány és vegyél egy nagymotort.
2013. jan. 29. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogd meg azt a pénz amit erre költenél, add el a Simsont, csináld meg az A1-es jogsit, aztán vegyél valami normális gépet. Akkor üzembiztosan lesz 2x annyi lóerőd mint amit a Simsonból kihoznál úgy hogy üzemórás gépet csinálsz belőle.
2013. jan. 30. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Honnan veszem észre ha tönkre megy a főtengely szimering? (simson s51)

Ha a gyújtásoldalon megy tönkre ha a kuplung oldalon megy tönkre.

Van egy simson s51-es mocim új a blokk közép a szimeringek mind, a csapágyak fúrott hengerr 38.48-asra új főtengely új kuplung, új lendkerék és mégis?

mikor rúgom csinál olyat hogy megszorul a főtengely és nem tudom berugni. De ha a lendkereket hátrafele tekerem akkor kienged a szorulásból és már inditható is, de csak néha hidegen csinálja ezt mi lehet a baj? Valaski segitsen.

Mit csináljak a főtengőmmel?

Van egy S51-es Simson blokkom, amibe reszeltem egy éket. Igen ám, de elnyírta és most bele van ragadva, mit tudnék vele csinálni? Próbáltam csavarhúzóval hátulról kiütni, de nem jött...

Simsonban miért szorul a főtengely összeszerelés után?

Szimeringcsere miatt szedtem szét,csapágyakhoz nem nyúltam és nem is ütögettem a főtengelyt szerelés közben,mégis úgy érzem,hogy nehezebb kézzel átforgatni a főtengelyt mint előtte.

Főtengely és hengerfej felújítás Miskolc közelében?

Sziaszokt! Valaki tudnak nekem segíteni, hogy Miskolcon, vagy annak közelében hol köszörülnek autóba főtengelyt, és hol bővítenek, políroznak hengerfejet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!