Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az 1996-os Suzuki Address...

Az 1996-os Suzuki Address robogó mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Annyira nem dicsérik ezeket a régi suzuki robogókat. Maga a robesz jó lenne, csak a blokkja...
2013. febr. 11. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Milyen robogót vegyek?

Munkába járásra kellene, napi össz. 10-15 km (6-7 km oda-vissza) útra. 50cm3, 4 üteműre gondoltam. Megbízhatóság és tartósság lenne a fő szempont, nem a sebesség vagy a kinézet. Kb. 150 ezret szánnék rá (esetleg picit többet). Tudtok olyan típusokat ajánlani, amik...

Megbízható robogó szerelő budapesten?

Tudtok ajánlani valakit, aki 50-es robogókat vállal és megbízható, nem lehúzós?

Malaguti Madison 125 ccm mennyit fogyaszt?

Szeretnék venni egy kényelmes "125ös" robogót aminek alacsony a fogyasztása. Erre a motorra gondoltam, akinek van tapasztalata az írhatna róla. Illetve ha nektek van jobb ötletetek, hogy milyen robogót lenne érdemes venni azt is szívesen olvasnám. Előre is köszi a válaszokat!

Melyik megbízható robogó ezek küzöl? Aprilia/Piaggio/Malaguti?

Tudom mindegyik olasz.De mégis melyik a legstrapabírobb? Vigyázni szoktam a dolgaimra tehát nem hajtanám szét és ahhoz kellene egy jó kis robogó munkába járni!Nem akarom tuningolni semmi ilyesmi!Melyiket ajánlatos ezek közül a márkák közül?

Szerintetek mggéri venni egy új Aprilia SR 50 et (karburátoros) 450 ezer forintért? Milyen robogó? Megbízható?

Mindenképpen új robogót akarok venni viszont az aerox az túl drága újonnan.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!