Renault Clio 1.5 dCi-ben folyamatosan világít menet közben az izzító led. Mi lehet a probléma?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyári catalistal nem jò,sima win8 driverrel viszont igen
Ha van valakinek ötlete és megírná, megköszönném.
Terhesség kizárva (hacsak a szentlélek nem szállt meg)ugyanis nem élek szexuális életet 2 éve! Tényleg aggódom, már kamaszként beállt rendszeresre, napra pontosra. Még nem voltam sosem nőgyógyásznál, szerintetek mit mondana? Nagyon lecseszne, hogy nem mentem...
Feltűnt hogy ha pl ablakemelőt használom akkor egy pillanatra kicsit a világítás elhalványul. Vagy hogyan tudom megállapítani hogy melyik segédberendezés tárcsája kopott? Wd-40 el egy kis időre megszűnik a síró hang ha a hosszbordás szíjra fújom.
A helyzet. A cégnél van 2 db router, fogalmam sincs miként van konfigolva de elvileg ugyan az a SSID-jük. Nos. Ha megpróbálok csatlakozni rá akkor a wifi 1 másodpercik "connect"-et ír maj egy másodperc múlva "disconnect"-et és ez megy nagyjából másodpercenként egymást...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!