Melyek a legjobb fogyasztású 2011 után gyártott legalább 160 lóerős személygépkocsik, amelyekből létezik kombi modell is és alkalmasak négy-öt személlyel nagy távolságok megtételére is (alkalmanként 1000-1500 km autópályán)?

válasza:Skoda Superb 2.0 CR TDI
VW Passat Varian 2.0 CR TDI
Volvo V60 D4, V70 D4
BMW 520d
ezeknek a gyári fogyasztása 5 liter alatt van.

válasza:

válasza:Azért írtam gyárit.
Nekünk a Superb kombi 2 literes dízellel evett 5 személlyel félig pakolt raktérrel 6 liter környékén autópályán.

válasza:Audi A4
Volkswagen Passat, esetleg Golf
BMW 320D
Opel Insignia, esetleg Astra
Ford Mondeo, esetleg Focus...
Minden a pénztől függ.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az azért túlzás hogy több száz 160 ló feletti kombi dízel lenne, max pár tucat.
Mi most kaptunk egy 150 lovas Octaviát, 5-en ülve teli csomagtérrel nem nyomva neki 5 liter alatt eszik autópályán.

válasza:#9-nek:
Elég szélsőséges eset, amit leírtál. Milyen motor van az említett autókban?
Én általában sportosan vezetek, a sebességhatárokat lakott területen alig lépem át általában. Autópályákon kevésbé férek a bőrömbe, 150-180 km/h között érzem komfortosnak az autópályás közlekedést.
Ha nagyon fáradt vagyok, akkor kifejezetten lassan és óvatosan megyek, pl. autópályán 120-130 km/h között.
A két "stílus között" TD autókkal legfeljebb 20% különbséget tapasztalok a fogyasztásban, jellemzően inkább csak 10% körül szokott lenni.
Ha valaki pl. 90-100 km/h-val közlekedik az autópályán, akkor lehet kedvezőbb fogyasztást elérni, de az számomra inkább nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Olyanokat mond, hogy még soha nem érzett így egy lány iránt, meg hogy vágyik rám. Ettől most ő is és én is borzasztóan össze vagyunk zavarodva, hiszen mégis csak egy meleg pasi!
Úgy érzem, hogy nincs legjobb barátnőm, akinek elmondhatnék akármit. Sok barátom van, és nagyon közel állnak hozzám. Szeretem őket nagyon, és ők is engem, de ha be is avatom őket vmibe, később mindig megbánom. És így vagyok még a legkisebb témákkal is, nem csak a...
Ami a legrosszabb az egészben az az, hogy még én is ' beszéltem' a sráccal facebookon, de ezek szerint hamis volt, és végig a barátnőmmel beszéltem fiú bőrben.
Nextzone. Stb? Erveketis legyszi. Kosszi elore is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!