Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a legjobb fogyasztású...

Melyek a legjobb fogyasztású 2011 után gyártott legalább 160 lóerős személygépkocsik, amelyekből létezik kombi modell is és alkalmasak négy-öt személlyel nagy távolságok megtételére is (alkalmanként 1000-1500 km autópályán)?

Figyelt kérdés
Csak robbanómotoros és hibrid járművekre vonatkozik a kérdés.

2014. febr. 18. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Skoda Superb 2.0 CR TDI

VW Passat Varian 2.0 CR TDI

Volvo V60 D4, V70 D4

BMW 520d

ezeknek a gyári fogyasztása 5 liter alatt van.

2014. febr. 18. 16:27
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Az öt litert azért megnéznék 4 személlyel sztrádán...
2014. febr. 18. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Azért írtam gyárit.

Nekünk a Superb kombi 2 literes dízellel evett 5 személlyel félig pakolt raktérrel 6 liter környékén autópályán.

2014. febr. 18. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Audi A4

Volkswagen Passat, esetleg Golf

BMW 320D

Opel Insignia, esetleg Astra

Ford Mondeo, esetleg Focus...

Minden a pénztől függ.

2014. febr. 18. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Insignia fogyasztás miatt kiesik, a katalógus jól mutat de a nagy súlya miatt a tesztekben 7 liter alá nem tudták vinni.
2014. febr. 18. 18:24
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
azt a 160 lovat sose csalod elo 5-6 literbol...
2014. márc. 2. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen tipus van több száz lehetetlen ezt így megmondani, legalább max.-árat mondhatnál. Amúgy a 4 hengeres diesel-ek nagyrésze eljárkál 6 l-rel országúton.
2014. márc. 23. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Az azért túlzás hogy több száz 160 ló feletti kombi dízel lenne, max pár tucat.

Mi most kaptunk egy 150 lovas Octaviát, 5-en ülve teli csomagtérrel nem nyomva neki 5 liter alatt eszik autópályán.

2014. máj. 28. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bőven el lehet járni 5-6 literrel ebben a kategóriában, a legtöbb amúgy a vezető stílusán múlik, a kocsi csak másodhegedűs ilyen téren. Ismerősnek és nekem grammra ugyanolyan kocsink van, szinte majdnem egy időben is vettük, én 7-8 literrel járok átlagban Ő pedig 11-12, pedig a város-autópálya arány ugyanaz.
2014. máj. 29. 01:18
 10/12 A kérdező kommentje:

#9-nek:

Elég szélsőséges eset, amit leírtál. Milyen motor van az említett autókban?

Én általában sportosan vezetek, a sebességhatárokat lakott területen alig lépem át általában. Autópályákon kevésbé férek a bőrömbe, 150-180 km/h között érzem komfortosnak az autópályás közlekedést.

Ha nagyon fáradt vagyok, akkor kifejezetten lassan és óvatosan megyek, pl. autópályán 120-130 km/h között.

A két "stílus között" TD autókkal legfeljebb 20% különbséget tapasztalok a fogyasztásban, jellemzően inkább csak 10% körül szokott lenni.

Ha valaki pl. 90-100 km/h-val közlekedik az autópályán, akkor lehet kedvezőbb fogyasztást elérni, de az számomra inkább nevetséges.

2014. jún. 12. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek mit tegyek, ha a legjobb barátom, aki mellesleg meleg, belém szeretett? Szerintetek létezik ilyesmi? 19/L

Olyanokat mond, hogy még soha nem érzett így egy lány iránt, meg hogy vágyik rám. Ettől most ő is és én is borzasztóan össze vagyunk zavarodva, hiszen mégis csak egy meleg pasi!

Létezik olyan, hogy nincs legjobb barátod? És hogy nem szívesen mondod el a titkaidat senkinek?

Úgy érzem, hogy nincs legjobb barátnőm, akinek elmondhatnék akármit. Sok barátom van, és nagyon közel állnak hozzám. Szeretem őket nagyon, és ők is engem, de ha be is avatom őket vmibe, később mindig megbánom. És így vagyok még a legkisebb témákkal is, nem csak a...

A legjobb barátnőm, aki 20 éves a napokban bevallotta, hogy a barátját igazából csak kitalálta, nem is létezik. Miért történik ez a barátnőmmel,...

Ami a legrosszabb az egészben az az, hogy még én is ' beszéltem' a sráccal facebookon, de ezek szerint hamis volt, és végig a barátnőmmel beszéltem fiú bőrben.

Hany fajta yamaha jog letezik (50) es es melyik a legjobb?

Nextzone. Stb? Erveketis legyszi. Kosszi elore is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!