Skoda Feliciám van,95-ös. Valami gond van, járó motornál fura hangja lett. Zümmög, vagy talán sípol. Meg ha kiveszem a kulcsot, folyamatosan világít a töltésjelző lámpa. Mi lehet?

válasza:A fentiekből arra gondolok, hogy a generátorodnak van fura hangja, és az okozhatja a fura jelenséget is a töltésjelzővel.
Lökd le az ékszíjat a generátorról, majd indítsd be az autót (nyugi, semmi baja sem lesz!), ha nem hallod a fura hangot, akkor máris meg van a hang oka!
Ha még a vezetékeket is lekötöd és megszűnik a töltésjelző hibája, akkor célnál vagy!

válasza:Azt írtad otthon nem próbálkozol ilyenekkel, majd azt hogy hogyan tudod otthon ellenőrizni a generátor megfelelő működését...
A töltöttséget egy egyszerű multiméterrel le tudod ellenőrizni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
érdekelne hogy van e valakinek tapasztalata,mert egy szerelő se tudja a konkrét választ csak mindenki találgat
Olyan problémám lenne, hogy amikor az időzítős ablaktörlést választom akkor csak néha megy úgy. Relé néha zümmög,de a többségben inkább folytonosan jár. Relé lehet a gond? Raktam bele másikat, abban nem zümmög a relé, de ugyan ez a helyzet, vagy mind a két relé rossz lenne?
Kerestem raktárhelyet, de így nem igazán vállalták. Gumisokkal meg már befürödtem. Hol és mennyiért keressek? Délpest környékéről vagyok, de lényegében belváros is szóba jöhet. Nem kell mellé gumis szolgáltatás, megoldom magam.
Csak nemrégen került hozzám az autó, még nem ismerem a típust.
Ma először beindítottam el mentem kb 200 métert az első kereszteződésig addig nem volt gond.De amikor lassítottam és újra gázt adtam akkor megint el kezdet dadogni és max 40km/h órára gyorsult aztán folyamatosan csökkent a sebessége.Ahogy megálltam egyből le is fulladt a motor.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!