1992-es kiadású Opel Astra autónál az irányjelző belső visszajelzője nem működik, és az irányjelzők folyamatosan világítanak. Mi okozhatja ezt? Hogyan lehet kijavítani?
Figyelt kérdés
Csak nemrégen került hozzám az autó, még nem ismerem a típust.2013. nov. 16. 12:44
1/2 Nincki 

válasza:

válasza:Csak egy gyenge tipp, de én a reléjét cserélném ki elsőnek, biztosíték tábla, nagy fekete kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Probléma! Opel Vivaro Elakadás jelző folyamatosan villog ha áramot kap az autó az akksiról! Egy stop lámpa ég, és egy másik villog! Mi lehet a probléma?
Elektronikai problémára azt gondolom. valaki tud valamit erről?
Szerintetek a relével van a baj, ha az irányjelző folyamatosan világít?
Aprilia RS50-em van, és az index nem villog, hanem folyamatosan világít. Én arra gondoltam a relével lehet a baj, de nem értek annyira hozzá. Köszi a válaszokat!
Mitől van az, hogy gyújtás nélkül világít az összes irányjelző izzó?
Nem villognak, hanem világítanak. Valaki? SOS
Egy Lada Niva oldalsó irányjelző furata megegyezik egy lada 2101-es ével? (aprod.hu/hirdetes/gyari-lada-ID176PH. Html)
Egyszer láttam egy 2101-es en hogy rá volt szerkesztve egy Niva oldalsó irányjelző.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!