Simson s51B mind a négy irányjelző egyszerre villog mi lehet a gond?

válasza:Vagy sikerült beszorítani a vezetékeket a kormánykapcsoló és a kormány közé, aztán jól összeérnek.
Az akku vezetéke pedig nem véletlen melegszik, hiszen olyankor 10-14 Amper terhelés van rajta...
Ez is csak tipp!
Ahogy merül az akumlátor gyorsabban is kattog ha meghalgatod.
Azt a kis aksit hamar lemeríti, és gyorsabban villog. Nekem is villog mint a hülye, néha olyan mint ha folyamatosan égne. :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Főtengely szimeringeket cseréltem, Gyújtás be van állítva! Holtponttól visszafele 1.8mm 16N1-6 karbi van rajta! Fúvókákat cseréltem! 72-es a főfúvóka! A tű állását hiába változtatom nem reagál rá semmit, a levegőcsavart is próbáltam állítani de mind1 hogy hol áll...
Megvannak a friss térképek dvd-i, de ha beteszem a lejátszójába, akkor azt írja, hogy rossz lemez? Mi lehet a gond? Az elavult lemezt simán viszi.
Nos, 12V-os rendszer. Bekötöttem mind a négy indexet, relét, mindent. De nem akart működni, csak simán világít folyamatosan. Az akkum kuka, zárlatos lehet, töltés után pár nappal lemerül. Terhelés mellett kb. 5-6V-ot mértem, emiatt (alacsony feszültség) nem működhet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!