Jó sofőrnek mondható az aki?
Jó soförnek mondható az aki:
22 éve vezet
22 év alatt egy kisebb balasete volt( nem ő volt a hibás)
28+ autója volt már ez idő alatt
Levezetett kb 2.5-3 milló kilómétert.

válasza:

válasza:Ilyen futásteljesítménnyel nyilván kamionsofőr az illető, és igen, ez jó sofőr lehet.
A 28+ autót nem értem, hogy jön ide. Hiszen ha 1 héten ugyanabban a sáfenkacsíkos alsógatyámban vagyok, ez mit sem változtat a képességeimen.

válasza:vagy jó sofőr, vagy szerencsés.
Azt mondjuk nem értem, hogy mit számít hogy hány autója volt.

válasza:"Azt mondjuk nem értem, hogy mit számít hogy hány autója volt."
Annyit tört totálkárosra! :D :D

válasza:

válasza:Nem talált nem teherautó vezető voltam, hanem Kisbuszos árú szállító. De közel járt :)
A 28 autó pedig mind saját volt. Volt hogy egyszerre 2 kisbusz és 2 kisautóm is volt :)
Talán egy páran láttátok it gyakorin Audi A6 2.5 Tdi s kérdést amin volt olyan válasz hogy 600k km nél is többet tettem egybe :)
Kapcsolódó kérdések:
Az a helyzet hogy egyenlőre még nincs meg a rá való keretem,így még csak a nézegetéssel bíbelődök.Kezdőnek számítok eléggé,mivel kb 2000 km-t ha tudtam vezetni összesen mióta megvan a jogsim (másfél éve szereztem). Egy-két márkát már kipróbáltam...
Kb mennyibe kerülne? Nagyobb rutin után elkezdeném tuningolni. Mi a véleményetek a kocsiról? Jó választás lenne?
Mi a véleményetek erről? : képes lenne 80-nal menni? vagy szerelgetéssel lehetne csak?
Ha esetleg van itt Z4 tulajdonos, leírná nagyvonalakban hogy milyen vezetni? Mennyire harap mikre kell figyelni? Kerestem róla sok véleményt de egyik sem volt elég részletes. Nem Z4 tulajdonos hozzáértők válaszát is szivesen várom.
Azért nem a kamiont/teherautót vagy a buszt kérdezem, mert azokra nem véletlenül kellenek külön jogsik, meg hát azok eleve jóval nagyobb dögök is. Igaz, a furgon nem akkora, de azért egy jó hosszú Ford Transit már méretesebb, mint egy átlagos méretű személyautó....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!