Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó sofőrnek mondható az aki?

Jó sofőrnek mondható az aki?

Figyelt kérdés

Jó soförnek mondható az aki:

22 éve vezet

22 év alatt egy kisebb balasete volt( nem ő volt a hibás)

28+ autója volt már ez idő alatt

Levezetett kb 2.5-3 milló kilómétert.

2015. okt. 1. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Kijelenthető az adatok alapján hogy miazhogy nagyonis :)
2015. okt. 1. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen futásteljesítménnyel nyilván kamionsofőr az illető, és igen, ez jó sofőr lehet.

A 28+ autót nem értem, hogy jön ide. Hiszen ha 1 héten ugyanabban a sáfenkacsíkos alsógatyámban vagyok, ez mit sem változtat a képességeimen.

2015. okt. 1. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:

vagy jó sofőr, vagy szerencsés.

Azt mondjuk nem értem, hogy mit számít hogy hány autója volt.

2015. okt. 1. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:

"Azt mondjuk nem értem, hogy mit számít hogy hány autója volt."

Annyit tört totálkárosra! :D :D

2015. okt. 1. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet üzletkötő is.:-) A többféle autófeltehetően cégautó volt, különböző minőségűek. Nem mindegy, milyen paraméterekkel, felszereltséggel rendelkező kocsit vezetsz, tolatóradarral a hülye is be tud parkolni bárhová, menetstabilizátor stb, stb, az első, fapados cégautómmal esélyesebb volt balesetet csinálni, mint a mostanival.:-)
2015. okt. 1. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Te valami nepper vagy és hozod be lábon a kocsikat németből ,mi ? :D 28+ autó 22 év alatt.. Ennyi km balesetmentesen az egyértelműen jó sofőrt takar.
2015. okt. 1. 18:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem talált nem teherautó vezető voltam, hanem Kisbuszos árú szállító. De közel járt :)

A 28 autó pedig mind saját volt. Volt hogy egyszerre 2 kisbusz és 2 kisautóm is volt :)

Talán egy páran láttátok it gyakorin Audi A6 2.5 Tdi s kérdést amin volt olyan válasz hogy 600k km nél is többet tettem egybe :)

2015. okt. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Mit ajánlanátok egy kezdő sofőrnek?

Az a helyzet hogy egyenlőre még nincs meg a rá való keretem,így még csak a nézegetéssel bíbelődök.Kezdőnek számítok eléggé,mivel kb 2000 km-t ha tudtam vezetni összesen mióta megvan a jogsim (másfél éve szereztem). Egy-két márkát már kipróbáltam...

Ha friss jogosítvánnyal vennék egy 1995 bmw m3 e36 318i-t egy tapasztalatlan sofőrnek nehéz lenne kezelni? Pl gyorsaság, irányíthatóság stb.

Kb mennyibe kerülne? Nagyobb rutin után elkezdeném tuningolni. Mi a véleményetek a kocsiról? Jó választás lenne?

Milyen 50ccm-es enduro/supermoto-t érdemes vásárolni ami azért elég gyorsnak mondható? (80km/h)

Mi a véleményetek erről? : képes lenne 80-nal menni? vagy szerelgetéssel lehetne csak?

Kezdő sofőrnek BMW Z4?

Ha esetleg van itt Z4 tulajdonos, leírná nagyvonalakban hogy milyen vezetni? Mennyire harap mikre kell figyelni? Kerestem róla sok véleményt de egyik sem volt elég részletes. Nem Z4 tulajdonos hozzáértők válaszát is szivesen várom.

Egy személyautóhoz szokott sofőrnek milyen lehet egy furgont/mikrobuszt vezetni? Nehéz vagy könnyen hozzá lehet szokni?

Azért nem a kamiont/teherautót vagy a buszt kérdezem, mert azokra nem véletlenül kellenek külön jogsik, meg hát azok eleve jóval nagyobb dögök is. Igaz, a furgon nem akkora, de azért egy jó hosszú Ford Transit már méretesebb, mint egy átlagos méretű személyautó....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!