Fiat Grande Punto 1,3 multijet 2007, utas oldali ablak motor probléma?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
1999-es Mercedes Benz CLK 200 elegante sport. Először csak az egyik oldalról jött hideg meleg helyett, de legalább működött a párátlanító, meg minden. Most viszont semmi! Nem digitális. Akárhova tekergetem, sehonnan sem jön sem hideg, sem meleg. Semmi. Mi lehet probléma? Sokba kerül?
Elkészült a bemutató, lementettem. Most mikor megnyitnám kidob egy "LibreOffice Chart" feliratú ablakot. A chart diagramot jelent. Valóban csináltam a bemutatóban egy diagramot, de végül ki lett törölve. Megtudnátok megmondani mit kéne csinálnom, hogy a...
Amikor bekapcsolom a számítógépet akkor is bejön. Lehet, hogy letöröltem azt ami ezt ,,szabályozza".
Az autóm ablakhúzó részlege elég furcsán kezdett el működni mostanában. Azt mondták az okosok "a GM megfőtt" biztosan ez a gond. Hogyan tudom kideríteni, hogy ez e a probléma? (ők nem tudták megmondani)
Lenne egy észrevétele. Amit értelmetlenül fogok megfogalmazni. Márpedig az volna hogy amikor pl direkt nem zárom be az autót akkor ugye idő után magától bekellene zárnia. Ez működik NÉHA,de tudtommal ilyenkor magától felkellene húznia az ablakot is hogyha véletlenül...
Sziasztok! Először is nagyon kellemes ünnepeket mindenkinek! Leengedtem a kocsiban az ablakot aztán mikor felakartam húzni roppant egyet és nem jött fel. A motorja működik azt hallani. Mi lehet a gond? Már egy ideje nem működik tökéletes néha nehéz volt le és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!