Indításkor az önindító darál, recseg és hangos, kellemetlen hangja van. (1.8i) Nem is indul csak 4-5. indításra, amikor el tudja kapni! Mi lehet a baj? Elkophattak a fogaskerekek?

válasza:

válasza:Tehát valóban kopásról lehet szó! Akkor ez önindító csere ha jól sejtem..:)
Köszönöm!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
3 gyári kulcsa van, mindegyiknél előfordul hideg-meleg állapotban és nem mindig. Új akkumlátor van benne. Mit javasoltok?
Teker rendesen, azzal nincs baj, csak valamikor többet teker mire beindul. Nem tudom mivel áll összefüggésben mert volt hogy 3 óra állás után csinálta hogy kb 3-4 mp-ig tekert, levettem gyújtásról és 1mp és beindult. Volt hogy 24 óra után mentem vele és akkor simán...
Tehát, a régebbieknél is pld. a Simsonoknál írják hogy rúgásra is indul. Ez azt jelenti, hogy bárki aki ért egy kicsit is a motorokhoz, betudja indítani rúgással? (ezáltal ellopni?) Köszönöm.
Sziasztok. 1.6-os, benzines CXP: ma leparkoltunk a Lidlnél, vásárlás, cucc be, erre nem indul... Szerencse, hogy egy parkolóban, és nem valahol az úton, stb. Segítettek betolni és megy, de azóta sem indít. Az utcánk lejtős, így azon is elindul, miközben gurul. Önindító a ludas?
Opel corsa d 1,2 benzines autoba gyújtáskapcsolója el romlott /öninditó nem kap áramot/szerelö azt mondja csak komplett kapcsoló panelt lehet kapni hozzá 60 000 ft ér . Tényleg nem javitható?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!