Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E39 520i vélemények? Elsösorba...

E39 520i vélemények? Elsösorban tulajok válaszát várom, vásárlás elött állok, eddig e21,2db e36,1db e46-om volt. Nagyobbra vágyom

Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 05:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nepitelet.hu

Egyebkent a 20ilonkát hanyagolnám.....rettenetesen harmatos vele!

2017. febr. 8. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha E39-est akarsz, akkor felejtsd el a 20i motort. Vagy akkor vegyél E46-ot.
2017. febr. 8. 15:08
 3/5 A kérdező kommentje:
523? Esetleg jo lehet?
2017. febr. 8. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:

150Le ebben a kasztniban épp elég a dinamikus közlekedésre ha pörgeted 4000felé.

170lovas 2.2es már egy fokkal jobb.

onnan felfelé már kezd izmos lenni.

Igazából végsebességre a 2.0 se rossz csak lassan gyorsul ki, előzéseknél 3ba vissza kell rakni!

Nekem e34 ben van vanosos 2.0, havernak e39 ben van még a 2.0 és ő is me gén is azt tapasztaltuk amikor sokat kell előzni ott jönne jól legalább a 2.2es viszont ő is meg én is azért vetük ezt, mert a nagyobb motorosok többsége levan rugva, kisebbet nehéz eladni így ott könnyebb találni jobb állapotút.

Ami nagyon bosszantó minden bmw nél, gondolom megtapasztaltad, hogy a kis motorosokban alapból kevés az extra! Én inkább az extralista miatt néznék jobbat, meg a szmogriadó miatt érdemes M54 faceliftest venned, mert az már eggyel magasabb euro normás!!!! Kintről hozz be 2001 nél fiatalabb M54 blokkost és arra a regadó se sok a fiatal euro norma miatt!

Itthon drágán ütött kopott xarokat kapsz kakukkos órával, ha létezne 1.2es motorral tekerős ablakkal akkor csak az lenne itthon eladó, mert a többség azért hozta be mert bmw legyen de a legolcsóbb.

mobile.de-n rátudsz keresni a bővített keresőben extrákra(pl. álófűtés,stb.)

2017. febr. 8. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:
4 es köszi a választ ilyesmit vártam, bár azzal nem értek egyet hogy a kis motoros fapad. A 46-om ba xenon tv gps tetö , multikormány, asc,sok lufi,sport ülés ,stb 1,9benzin
2017. febr. 8. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Milyen árukereső.hu-hoz hasonló nemzetközi weboldalak léteznek? (Elsősorban elektronikai cikkekről)

Az a problémám, hogy Mo.-n nem kapható termékeket nem listázza a rendszer, engem pedig a nemzetközi piac érdekelne.

Kismamák ti hol vesztek magatoknak ruhákat? Elsősorban Győriek?

Lassan félidőnél vagyok és kezd nőni a hasam... Kéne néhány ősziesebb felső, ami nem kap fel a kezdődő pocakon... Na de tanácstalan vagyok... Ti hol vettetek ruhákat? Az Árkádban egyedül a C&A-ban találtam ilyen részleget, de ott is volt kb. 3 féle nadrág és 5 féle...

Viii. Kerületben a Baross utca 122-124-126 illetve a 125-127 házakban milyen a lakóközösség?

Elsősorban jelenlegi, vagy volt lakok, illetve vendégségbe oda járók véleményére lennék kiváncsi.

Autó akkumulátor vásárlás? Hol érdemes vásárolni akkumulátort, ahol biztos nem 2-3éves darab porosodik? Elsősorban Pesti bolt érdekelne.

12v 70-100Ah 700-800A körüli kellene,maximum 325x175x175 méretben. A választék elég nagy, Bosch, Banner, Varta prémium akksijaival szemezek, csak mivel nem olcsók nem szeretnék egy 3éve polcon porosodót megvásárolni ami fél év után kuka. Olyan bolt címét várom, ahol...

Milyen robogót vegyek? (elsősorban sport) Többi lent!

Gyors legyen, ehhez képest gazdaságos. (80km/h közelében vagy akár több is). B jogsim van!!! (Tuningal az a gond, ha jól tudom, hogy megnő a fogyasztás, lecsökken az élettartam)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!