Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kédergumi javítása házilag...

Kédergumi javítása házilag lehetséges?

Figyelt kérdés
Vettem egy autót, aminek észrevettem hogy a bal első ajtajánál a kédergumi kiszakadt. Egy 10 centis részen kb, ha nem muszáj nem dobnám el az egész gumit, és vennék 25.000 ft-ért újat. Koszi.

2018. dec. 6. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
nem hiszem higy javítható. a javítás hekyén nem lenne olyan mint előtte, máshigy feszü ló ne, fél év múlva kikopna kiszakadna 5 centivel odébb. bontóból peóbálj szerezni, a gumi ritkán törik :)
2018. dec. 7. 02:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress egy bontottat, lehetőleg olyat ami jobb kormányos autóból származik és így pár ezerből megoldod a cserét.
2018. dec. 7. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehetséges ez?

Néha néha előfordul (nem egyszer történt már meg) hogy reggel kilépek a munkahelyemről és szinte az összes autónak az ablaka be van fagyva, és egyedül az enyémnek nincsen. Ugyanott áll az enyém ahol a többi autó is van. Nincs állófűtésem, első szélvédőfűtésem sem....

Lehetséges-e az, hogy a kötelező vezetés óraszám leteltével (30 óra) az oktatóm megtilthatja a vizsgára bocsájtást?

Nyilván érthető, hogy plusz órákat szeretne felvetetni velem mert az neki plusz pénz. Én úgy érzem, hogy 30 óra vezetés után letudnék vizsgázni.

Eredetiség vizsgálat motorcsere után lehetséges?

Van egy Ladám megvettem és ki kellet cserélni a motort benne. Most iratnám át a nevemre. A motrot amit beleszereltünk bontóban vettem hivatalos számla van róla. Eredetiség vizsgán megbukik az autó? Ha igen milyen papírokra van szükség hogy át tudjam iratni?

Honda civic 7th genem van 1.4 benzin és kicsit lomhának érzem. Lehetséges kicsit nyomatékosabbá tenni?

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ebben a típusban esetleg van e olyan lehetőség mint az elődjében hogy kiveszem a fojtást és kicsit erősebbé válik? És ettől károsodik e jelentősen vagy inkább elhanyagolhatóan?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!