Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy az autós...

Miért van az hogy az autós közösség nagy része frusztrált gyökerekből áll?

Figyelt kérdés

Itt is megfigyelhető. Ha nem azt a tipusú autót veszed mint ami neki van (itt pl a sok gyökérnek a swift vagy az ignis a nagyon menő) akkor le vagy hordva. Meg se hallgat, rávág minden szart amit az interneten a többi tapasztalatlan gyökértől össze olvas, meg amivel magát nyugtatja esténként hogy ne menjen össze a szerszám. Pedig még egyet nem látott részletesebben mindegy miről van szó. Csak sztereotípiákat ismételgetve okoskodik az emberek nagy része. Az is csak azért hogy lehordja a másikat.

De nem csak itt. Az egész autós közösség erről szól. Mindenki azt hiszi hogy csak ő tud vezetni, és mindenki azt hiszi hogy csak az ő szrja a jó, és mindenki aki nem olyat vesz ag vagy csóró vagy kompenzál mert kisfarkú.

Tudom hogy ilyen az internet. De ez lassan már egy vicc.

Nincs drága autóm, csak tisztán tartom és a márka neves. Sose vágok fel, nem arra vettem, de multkor benzinkútnál odajön egy csávó a csorómobiljával és elkezd nekem feszíteni hogy szerinte feleslegesek a drága autók, meg mennyit is eszik az mert az övé csak 6-ot eszik. Meg neki nem kell ilyen hogy tudjon csajozni. Mikor mondtam hogy jólvan ha megvolt a mai kompenzációs kiselőadás akkor elköszönünk egymástól akkor meg jött azzal hogy ő is vehetne ilyet mert milliókat keres, de ez buta ötlet lenne ilyet venni.

Komolyan? Mi bajuk van az embereknek autó téren? Fszért nem lehet nyugodtan megbeszélni?

Én azt veszem észre hogy nem a gazdagabbak verik magukat az audijukra, hanem a kisember arra hogy "áh nem kell az audi, jó nekünk a swift is az sose megy tönkre". Aha. Rozsda, vezérlés, hidrotőke, gömbcsukló.

Minden autón mozognak az alkatrészek. Kopnak, fogynak.

Bárhova nézek a neten az emberek egymást szídják csak mert más márkajelzés van a szrjukon. Mindegy hogy Honda, Suzuki, BMW, Opel, Audi vagy Volkswagen.

És nem azok csinálják ezt akik R8-ban ülnek. A 200-600 ezres racsingbetyárok és az 1.3 megmondóemberek.

Komolyan ennyire tellik? Nem hiszem el hogy nem lehet enélkül élni. Meg kéne már tanulni leszrni hogy a másiknak milyen szrja van. Én is leszrom neki milyen van, őt se érdekelje már az enyém. Főleg ha csak okoskodni jön oda hozzám és azt hiszi jobban ismeri a szromat amikor most látja először. Vicc ez az egész autós kultúra itt magyarországon.

2019. jan. 21. 07:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem menj ki a friss levegőre és sétálj egyet. Az szokott ilyenkor segíteni.
2019. jan. 21. 09:02
 12/27 anonim ***** válasza:
73%

Rohadtul nem ide tartozik, de Suzuki Cappuccino?

Eddig nem ismertem, de most rákerestem, mint egy manga MX-5, nagyon komoly :D

2019. jan. 21. 09:30
 13/27 A kérdező kommentje:
Jah. Csak még az mx5-nél is kissebb. Jópofa, mint egy játékautó úgy néz ki. Szivesen kipróbálnám. Csak ugye JDM, ritka és így is az egekben van az ára. De talán ha egyszer nyerek a lottón.
2019. jan. 21. 09:32
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Régen engem is zavart, hogy csak egy Swiftem , semmi élmény, csak ment , de tényleg csak megy, fél évente cserélem a kopó cuccokat és ennyi. Már nem izgat ha lenéznek, igazuk van, nem vagyok senkinél jobb, elfogadtam, nem tanultam tovább, ez jutott, én is lottózok, Anyukám veszi mindig, de hónapok óta nem nézem a nyerő számokat sem, Anyukám szokta, szólt volna biztos ha nyertem volna. na megyek vissza dolgozni.
2019. jan. 21. 10:04
 15/27 anonim ***** válasza:
37%
Akkor most vegyél be valami nyugtatód és olvasd el amit írtál és csendben elmélkedj egy kicsit a frusztrációról.
2019. jan. 21. 10:24
 16/27 A kérdező kommentje:

15. Lehet hogy ez neked most így jön le. De ez itt hosszú évek fszságainak hallgatásának az eredménye. Lehet hogy most idiótán hangzik. De felgyülemlik az emberben.

Sose érdekelt engem se ki mit vezet. Viszont időről időre mindig betalál valaki akit nagyon érdekel az hogy én mit vezetek. Általában elengedem, kerülöm a témát, ráhagyom az emberekre. De azért értsd meg hogyha havi 1-2 alkalommal 200 ezres fosokban ülők akarnak kioktatni hogy minek nekem bármi olyan ami nem az övéké, akkor felgyülemlik az indulat.

Vagy felejtsd el a 200 ezres fosokat. Ha bárki időről időre betalál és kioktat hogy miért is szar az életed és miért is biztos benne hogy kompenzálni akarsz akkor egy idő után sok lesz.

Most a mai nappal nekem ez sok volt. Ennyi. Én úgy érzem nem lenne nagy kérés hogy kicsit kiborúlhassak a "szerintem gyújtsd fel" tipusú meg "ez szar mert nem olyan mint az én a-ból b-be rozsdamobilom és többet is eszik" illetve "ha nekem jó ez akkor neked is jó lesz" emberekre.

2019. jan. 21. 10:36
 17/27 Mickbro ***** válasza:
Jézus!
2019. jan. 21. 11:28
 18/27 anonim ***** válasza:
#16 rengeteg hülye van, ráadásul az interneten arc nélkül gátlástalanul lehetnek hülyék, szóval ezeket meg kell tanulni elengedni/röhögni rajta.
2019. jan. 21. 11:54
 19/27 anonim ***** válasza:

"Ellenben az a mártír és kamukirály kultúra ami a swift körül van szerintem egy vicc. Nem azt mondom hogy szr. De hogy semmi se megy benne tönkre, meg ha mégis akkor minden két forint bele, messze hazugság."

Neked volt Swifted??? Nem hiszem. Akkor nem hinnéd hazugságnak. Nekem 6 évig volt. Tényleg szinte semmi nem megy tönkre, max a kopó alkatrészt kell cserélni, de azokat sem sűrűn.

Üzletben, új komplett Valeo kuplung szett 12000.-...

És 21 évesen sem volt költséges autó, amikor eladtam. Pedig havi 1000 km-t ment, szóval igencsak igénybe volt véve.

Nem véletlen van a "swift kultúra". Mert valóban végtelenül olcsó, és strapabíró kocsi. Kb mint a Ladák voltak, csak ez egy kicsit modernebb.

2019. jan. 21. 12:05
 20/27 A kérdező kommentje:

19-es én ezt elhiszem. Csak ne kellene azt hallgatni hogyha valakinek nem olyanja van akkor az szervizes szr lehet csak.

Nyílván nem mindenki csinálja ezt. Ha te nem akkor nem kell magadra venni. De elég sokan.

2019. jan. 21. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!