Tavaly 09hó10-én történt parkolás miatt most 26.02.10.-én jogos a feljelentés ?

válasza:De lehet hogy küldtek már előtte valami levelet, határozatot csak te nem vetted át vagy valami történt vele.
Úgy hogy lehet nem évült el.
Menj utána mert lehet a végre hajtóknak adják át és akkor nagyon sokba fog fájni. (SHADL dörzsöli a markát )

válasza:

válasza:

válasza:A kérdés másik oldala: te mit tettél szeptembertől februárig azért, hogy elkerüld ezt a szituációt?
Gyerekek, a mai mese tanulsága: a struccpolitika nem jó megoldás.

válasza:Például elolvashattad volna a cetlit, hogy mi a teendőd és aszerint eljárni.
"Egyébként gőzöm sincs , hogy ki vezette akkor a kocsit . (négyen lehettünk akár)"
Érdekes, akkor frissítsük a memóriád! A kérdést úgy tetted fel:
"Egy mozgássérült parkolóban álltam meg egészségügyi probléma miatt"
Általában az ember, ha nem ő vezet, nem E/1. személyben meséli a sztorit. Szóval a mozigépet kapcsold le, és törődj bele, hogy ezt elb...tad.
Egyébként ilyen esetben szerintem tök mindegy, hogy ki vezetett, ha senki nem vállalja magára, akkor az üzembentartót marasztalják el.
10 deka farhátnak
1.Nem volt cetli se nekem se nekik semmikor , nem állt módomban reagálni.
2.Az első információm a közel fél év múlva érkezett levél volt a BRFK-tól.
3.Bocsánat , ha nem megfelelő nyelvtani fordulattal írtam le a történést , de az nem azt jelenti amit te értelmeztél belőle . Tehát nincs mozigép .
Az utolsó mondatodat valószínűnek tartom , mivel a szabáll-az-szabáll .
Végül is valami történt -még ha nem is vagyok benne tájékozott- tehát valakinek bűnhődni kell . Ha nem sikerül rájönni , hogy ki a pontos bűnös , talán egyszerűbb lenne a kocsit megbüntetni , hiszen az is nálam köt ki : mivel én adom a pénzt a kocsinak mindenre - olaj:gumi:fékbetét:fagyálló:vizsga:stb - tehát lehet okkal vagy ok nélkül szegény autót megbüntetni !
Kapcsolódó kérdések:
Rendszám, pecsét szerepel
Nincs megállni tilos, nem az úton állok bőven van hely mellettem szabad az egész, nincs kirakva hogy magánparkoló stb ilyenkor szokásos matrica lakók által, nem kapubeálló.
Kaptam egy "közvetlen szabálysértési feljelentést" tilosban parkolásért. Mennyi pénzbírságra számíthatok és mennyi pontot?
Sziasztok! Nemrégiben jött egy levél, hogy szabálysértést követtem el (tilosban parkolás). A levél az autó üzembentartójának lett címezve azzal a tárggyal, hogy a szabálysértésért felelős személyének megállapítása érdekében tegyen írásbeli vallomást. Olvastam...
Budapest, XI. kerületben a Nádorliget utca elején parkolok kb. 1,5 éve minden munkanapon, ami eddig senkit sem zavart. Tegnap kaptam másokkal együtt egy cetlit a szélvédőmre, miszerint a közterület felügyelet tiltott helyen történő várakozásért feljelent. Az adott...
A helyszíni bírságot kifizettem volna, ha van rá lehetőségem! Sajnos véletlen parkolás volt, eddig mindig sikerült jó helyre beállnom, törvénytisztelő pedagógus vagyok!Én is elítélem ha ezt teszi más autós!!Sajnálom, de jogos a büntetés! Mire várhatok? 50 vagy 100ezer...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!