Hol vannak Magyarország felett a légi folyosók? Légifolyosó alatt élni egészségtelen?

válasza:Ma már nincsenek igazán légifolyosók, vannak viszont állandó jelleggel zárt, és ideiglenesen zárt légterek..
Gyakorlatilag semmilyen veszélyt nem jelentenek az alattuk élőkre...

válasza:Mi egy "légifolyosó" alatt élünk, pontosabban a Ferihegyre menő gépek egy része épp fölöttünk halad át (és mivel elég közel vagyunk, itt már igen alacsonyan szállnak). Semmiféle negatív hatását nem tapasztaltam a dolognak, csak hogy ha nyitva vannak az ablakok, akkor iszonyú hangos, amíg elmegy a repülő, nem halljuk szinte egymás hangját sem, de csukott ablaknál nincs ilyen gond.
De ha te csíkot látsz az égen, akkor feltételezem, még ez sem probléma nálatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Lekérdezné nekem az: ABK-320-at, DZU-718-at, BLR-111-et, ZA-23-29-et, GX-45-74-et, és a KZ-86-67-et? A családban voltak, érdekelne forgalomban vannak-e még. Előre és a család többi tagja helyett is nagyon köszönöm.
Tudna valaki egy listát vagy bármint küldeni amiben részletesen le van írva, hogy melyik főút merre megy és mely főbb településeken megy át? Keresegéltem már google-ba de nem találok egy normális oldalt se ahol részletesen le lennének írva...
Csak az ország körvonala van meg, az utak stb nincs:S Ha visszarakom a régit, akkor működik.
Igo8-as szoftverű. Orion OGPS-02
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!