Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek van hozzáférése a...

Kinek van hozzáférése a Magyarorszag.hu rendszám lekérdezésekhez?

Figyelt kérdés

Lekérdezné nekem az:

ABK-320-at,

DZU-718-at,

BLR-111-et,

ZA-23-29-et,

GX-45-74-et,

és a KZ-86-67-et?

A családban voltak, érdekelne forgalomban vannak-e még.

Előre és a család többi tagja helyett is nagyon köszönöm.

2011. jan. 8. 12:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

[link]

nem 100%os a működése az oldalnak

de sokszor stimmelnek az adatok..

2011. jan. 8. 12:29
 2/20 anonim ***** válasza:

Rendszám: ABK-320

Gyártmány: TRABANT

Típus: 1.1 N LIMUSIN

Szin: VILÁGOSKÉK

A jármű körözés alatt áll? NEM

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.

Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van

Rendszám: DZU-718

Gyártmány: SKODA

Típus: 105 S

Szin: NARANCSVÖRÖS

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.

Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban

Rendszám: BLR-111

Gyártmány: LADA

Típus: 2107 /1500 L/

Szin: FAHÉJBARNA

A régi rendszámokra nem tud keresni, csak a ma lehetséges rendszámok variációira.

2011. jan. 8. 12:31
 3/20 A kérdező kommentje:
Ott már próbáltam, sajnos csak az ABK-ra ad ki adatot, viszont abból sem derül ki forgalomban van-e még.
2011. jan. 8. 12:31
 4/20 A kérdező kommentje:

Hálám üldözni fog, csak utól ne érjen (régi tanárom mondta mindig). Hát anyukám Skodáját sajnálom, KH-15-55 volt.

A Ladát is. Apukám Trabija ezek szerint még mindig rója az utakat. Nagyon-nagyon köszönöm!!!

2011. jan. 8. 12:37
 5/20 A kérdező kommentje:
Remélem nem veszed pofátlanságnak, a nagypapámat még érdekelné a CKG-009, DIP-963 és a CKG-009. Régen vezette őket, aztán nem tudja fürkéssze még az autók rendszámait vagy nyugodjon bele: ezek az autók már "meghaltak".
2011. jan. 8. 12:43
 6/20 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok a 2. CKG helyett: AIA-043
2011. jan. 8. 12:44
 7/20 anonim ***** válasza:

Rendszám: AIA-043

Típus: S 110 R COUPE

Szin: KÖZÉPPIROS

Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van

Rendszám: DIP-963

Típus: 120 GLS

Szin: BARNÁSVÖRÖS

CKG-009-re nem ad találatot. (Biztos jó a rendszám?)

Ha jó akkor lehet egyszer ellopták a rendszámot, és körözik, azért nem találja.

2011. jan. 8. 13:06
 8/20 A kérdező kommentje:
A CKG Saviem volt! ÓÓÓ, a DIP-et még pár évé bütykölgette is. Amúgy figyelmeztetem az AIA-val kapcsolatban.
2011. jan. 8. 13:16
 9/20 A kérdező kommentje:
Valaki lekérdezné? A Szomszédokban volt: EPN-145.
2011. jan. 26. 13:27
 10/20 anonim ***** válasza:

A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:

Rendszám: EPN-145

Gyártmány: TRABANT

Típus: 601 SPECIAL

Szin: ALMAZÖLD

2011. jan. 26. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Rendszám alapján hogy lehet kideríteni, hogy ki a tulajdonos? Belezúgtam valakibe.

Van ilyen oldal az interneten esetleg? Vagy ez nem legális?

Van olyan rendszám ami miatt a gépjárműre nem szükséges adót fizetni és személyt is lehet szállítani?

Csak az OT rendszám ilyen? A veterán minősítésnek mi az alapfeltételei?

Hol vannak Magyarország felett a légi folyosók? Légifolyosó alatt élni egészségtelen?

A mai napon délután felnéztem az égre, 15 csíkot számoltam meg. Mivel nemléteznek csík alakú felhők azt feltételezem hogy légifolyosók. De 15 perc után letisztult az ég. (Pécs)

Milyen rendszám ez? (Többi lent. )

Pár perce láttam egy fekete audit, sötétített ablakokkal és a rendszáma: W (osztrák címer) P1 Kormányzati autó lehetett? A horvát határ közelében lévő falun haladt át.

A gépjárműkereső szolgáltatással a magyarorszag.hu oldalon lehet keresni rendszám alapján?

Regisztráltam, de nekem nem megy, pedig több ember is írta az interneten, hogy egyes adatokat így meg lehet kapni. Akinek megy, kérem segítsen! HIF-288

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!