Kinek van hozzáférése a Magyarorszag.hu rendszám lekérdezésekhez?
Lekérdezné nekem az:
ABK-320-at,
DZU-718-at,
BLR-111-et,
ZA-23-29-et,
GX-45-74-et,
és a KZ-86-67-et?
A családban voltak, érdekelne forgalomban vannak-e még.
Előre és a család többi tagja helyett is nagyon köszönöm.

válasza:

válasza:Rendszám: ABK-320
Gyártmány: TRABANT
Típus: 1.1 N LIMUSIN
Szin: VILÁGOSKÉK
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Rendszám: DZU-718
Gyártmány: SKODA
Típus: 105 S
Szin: NARANCSVÖRÖS
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban
Rendszám: BLR-111
Gyártmány: LADA
Típus: 2107 /1500 L/
Szin: FAHÉJBARNA
A régi rendszámokra nem tud keresni, csak a ma lehetséges rendszámok variációira.
Hálám üldözni fog, csak utól ne érjen (régi tanárom mondta mindig). Hát anyukám Skodáját sajnálom, KH-15-55 volt.
A Ladát is. Apukám Trabija ezek szerint még mindig rója az utakat. Nagyon-nagyon köszönöm!!!

válasza:Rendszám: AIA-043
Típus: S 110 R COUPE
Szin: KÖZÉPPIROS
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Rendszám: DIP-963
Típus: 120 GLS
Szin: BARNÁSVÖRÖS
CKG-009-re nem ad találatot. (Biztos jó a rendszám?)
Ha jó akkor lehet egyszer ellopták a rendszámot, és körözik, azért nem találja.

válasza:A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:
Rendszám: EPN-145
Gyártmány: TRABANT
Típus: 601 SPECIAL
Szin: ALMAZÖLD
Kapcsolódó kérdések:
Van ilyen oldal az interneten esetleg? Vagy ez nem legális?
Csak az OT rendszám ilyen? A veterán minősítésnek mi az alapfeltételei?
A mai napon délután felnéztem az égre, 15 csíkot számoltam meg. Mivel nemléteznek csík alakú felhők azt feltételezem hogy légifolyosók. De 15 perc után letisztult az ég. (Pécs)
Pár perce láttam egy fekete audit, sötétített ablakokkal és a rendszáma: W (osztrák címer) P1 Kormányzati autó lehetett? A horvát határ közelében lévő falun haladt át.
Regisztráltam, de nekem nem megy, pedig több ember is írta az interneten, hogy egyes adatokat így meg lehet kapni. Akinek megy, kérem segítsen! HIF-288
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!