Kerepesi úti AVIA benzinkútnál mennyibe kerül a benzin?
Figyelt kérdés
És milyen minőségű ez az Avia ?2014. máj. 12. 14:41
1/4 anonim válasza:
Tankolj a Stadionok felé lévő Shell kútnál, ott most "csak" 390.
2/4 A kérdező kommentje:
Jo de nem mindig lesz kedvezmény, és szeretnék egy olcsó kutat találni ahol mindig jo áron lehet tankolni, agiphez van 8ft/liter kedvezmény de úgy gondolom még ennél olcsobban is lehet. mint ahogy említetted 390ért.
2014. máj. 12. 14:55
3/4 anonim válasza:
Hát nézd, én ma Lukoil mellett is mentem el és láttam, hogy ott meg 406. Előtte kb. fél órával tankoltam 390-ért a Shellnél. Van ahol ennél is drágább. A 390-nél nem hiszem, hogy találsz olcsóbbat, de nézd még meg Miskolci út és a Thököly út sarkán lévő AGIP kutat. Az szokott még jó olcsó lenni. Ha kedvezményed is van, főleg jó. Avia-t nem tudom sajnos, de nem szoktak ezek nagyon olcsóbbak lenni. Hát mondom a Lukoil is tök meglepett ma. 17. kerületben a Jászberényi úton amúgy.. Ahol még szintén olcsó szokott lenni az pedig az Éles Saroknál lévő OMV kút, valamint a Fogarasi út és a Csömöri híd között lévő híd melletti Shell kút.
4/4 anonim válasza:
Amiket a válaszom végén írtam, azoknál pl. mindig olcsóbb a benzin, mint a többi kúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!