Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Baleset miatt elvették a...

Baleset miatt elvették a jogsimat 1 évre mi a teendő?

Figyelt kérdés

Volt egy balesetem és elvették a jogsimat 1 évre. Nem sérült meg senki szerencsére csak anyagi kár keletkezett. Kirendeltek mellém egy közlekedési pszichológus-szakértőt ilyenkor mi lesz vagy mire lehet számítani?

Valakinek volt már ilyen?

Normális válaszokat kérnék.

2015. szept. 18. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Kviáncsi lennék, mi az, amit elhallgatsz a balesettel kapcsolatosan, ugyanis ahhoz, hogy elvegyék a jogosítványt és pszichológiai szakértöhöz kelljen menni, valami igen komoly dolgot khagytál a történetböl
2015. szept. 18. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
El kell menni a legközelebbi bérletpénztárba és venni egy havi busz- vagy vonatbérletet.
2015. szept. 18. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék rá mi történt. Tippelni lehetne, ittas/drogos vezetés, cserbenhagyás, extrém sebességtúllépés és ezek kombinációja?
2015. szept. 18. 12:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Záróvonal átlépés nem szándékosságból frontális ütközés. 60-as tempónál álltam bele a fékbe 8napon belül gyógyult mindenki.
2015. szept. 19. 01:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy lehet nem szándékosan átmenni a záróvonalon és frontálisan ütközni?
2015. szept. 21. 07:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Megcsúszott a kocsi
2015. szept. 22. 11:40
 7/7 veterán vas ***** válasza:

Az infókról:

"nem sérült meg senki"

"8 napon belül gyógyult mindenki"

Most akkor melyik?

A technikai részéről:

Ha 60-nál nyomsz egy satuféket, annyiért nem veszik el a jogosítványt......

A pszichológusról ne is beszéljünk....... ;)

2015. szept. 22. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Mi a teendő ha elvették a jogsimat ittas vezetésért?

Bevittek véralkohol-tesztre. Azt mondták, hogy megy a minta Budapestre. Valaki világosítson fel, hogy hogy is vannak ezek a dolgok?

Elvették a diákomat, de nem kaptam helyette ideigleneset. Ilyenkor mi a teendő?

Most végeztem a gimnáziumban az utolsó napon el vették a diákigazolványt mindenkitől és adtak helyette ideiglenes diákot, de Én nem kaptam. Szeretnék tovább tanulni, voltam is be iratkozni és ott azt mondták, hogy igényeljem meg az új diákigazolványt és majd...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!