Akik vettek vezetésből pótórákat, nektek hány óra kellett a jogsihoz?
Figyelt kérdés
És hogy érzitek, milyen a vezetés? Forgalmi hogy ment?2016. jún. 19. 02:41
1/2 anonim válasza:
Én több mint 50 órát vettem, eleve vagy 40 órával mentem el vizsgázni, csak sajnos az elsőn meghúztak. De mivel nagyon szerettem vezetni, szerettem volna minél jobban begyakorolni a dolgokat, igyekeztem minél többet órát venni. Úgy gondolom hogy ez később csak a hasznodra válhat. Semmi meglepő nincsen abban hogy plusz órákat veszel, ha úgy érzed szükséges van rá, akkor felesleges rajta gondolkodnod.
2/2 anonim válasza:
Annyi órát kell venni, hogy a forgalmi vizsgán már esélyed is legyen.
Ez egyénileg elég széles sávban mozog, átlagosan 45-50 óra gyakorlás után vizsgáznak le sikeresen a tanulók.
Ebben benne vannak azok, akiknek elég a kötelező 30 óra, de azok száma sem kevés, akik 70-80 óra gyakorlás után vizsgáznak le.
A forgalmi vizsgán a vizsgabiztos azt nézi meg, hogy a vizsgázó milyen döntéseket hoz a kialakult helyzetekben.
Ha képes a szabályok betartásával közlekedni, jól reagál a váratlan helyzetekre is, akkor átmegy.
A kellő rutin megszerzéséhez még sok ezer kilométert kell levezetni, de ha a vizsgabiztos úgy látja, hogy a tanuló reakciói helyesek, jogosítványt kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!