Kinek hányadik próbálkozásra sikerül a B kategóriás jogosítvány? Hány órát vezettetek a vizsga előtt?
32-t, és 1.re.
de vezettem már előtte használaton kívüli úton, illetve a telkünkön a parkolásomat és tökéletesre fejlesztettem kb, szóval így könnyű volt.. de ne aggódj, menni fog neked is.
Én pont a 30. órában mentem el a vizsgára. Most vettem még plusz 4 órát, remélem a következő már sikerül.
Utolsó, hát én nem tudom te milyen autósiskolába jártál, de szinte mindenhol kötelező a minimum 30 óra...
28dik óra, elsőre meglett.
De nyugi, neked is meglesz, ha egyszer nem sikerül, azért még nem kell búsúlni. Sokszor szerencse kérdése az egész.
Kötelező volt a 30 óra, de az oktató felajánlott egy üzletet.
Kifizettem a 30 órát, levezettem a felét, természetesen beírtunk, aláírtunk 30-at. Ő ezzel spórolt rutinpályadíjat (2 óra pálya után már a városban kocsikáztunk rutinvizsga nélkül), illetve egy csomó üzemanyagot, időt, stb, nekem pedig kifizette a forgalmi vizsgadíjamat.
Tehát mindketten jól jártunk.
Úgy látszik csak én voltam ilyen szar. :D
Mentségemre szóljon, hogy az első oktatóm soha nem ért rá, volt, hogy egy hónapban csak egyszer tudtam menni, a 20. óránál még kb csak 3-szor parkoltunk, azt se magyarázta el. Mire az új oktatómhoz kerültem alig emlékeztem valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!