Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az úthálózatok megóvása...

Az úthálózatok megóvása mégpedig a kamion forgalom leállítása ebben a hőségben?

Figyelt kérdés

Javaslazom lenne az úthálózatok megóvása !!! Mégpedig a kamion forgalom leállítása ebben a hőségben,este 22-tól közlekedhet 06 óráig

!!! Az utak felforrósodnak a nagy súju jármüvek pedig szétnyomják a megolvatt azfaltot !!! Nyomvályuk alakulnak ki tönkremennek az alsórendü, főútak,autópályák

jún. 30. 08:53
 1/7 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem hogy mit fogsz enni? Hogy lesz üzemanyag a benzinkutakon? Hogy lesz a boltban ventilátor/klíma amit megveszel?
jún. 30. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö: javaslom, ELÖSZÖR nézz utána, MIT szállítanak kamionokkal, mik azok, amik gyakorlatilag eltünnek, ha a kamionok nem járhatnak. Éjszaka meg eleve nem közlekedhetnek a zajokozás miatt, szóval ez sem megy.

Jobb lenne elöször gondokodni, utána meg rájönni, hogy hülyeség, amit elképzeltél!

jún. 30. 09:43
 3/7 igazadvan ***** válasza:
100%
Jól van, először is gyere be a napról, mert szerintem azt hallucinálod, hogy a Parlamentben vagy. Utána próbálj meg megtanulni magyarul írni, gondolkozni.
jún. 30. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd te megmondod az összes kamionosnak hogy csak éjjeli műszakot vállalhatnak? És hogy az összes gyár, depó, bolt stb, az alkalmazottak bent legyenek éjjel hogy a kamionat fel tudják eszerint pakolni?
jún. 30. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:

" Az utak felforrósodnak a nagy súju jármüvek pedig szétnyomják a megolvatt azfaltot !! "

Magyarul nem tudsz helyesen írni?

Az utakat meg úgy kellene megcsinálni hogy ne nyomják szét.

Mert az erre az adókat kegyetlenül beszedik.

tegnapelőtt 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:

inkább a válaszolók olvassanak, nem azt írja hogy ticcsák be' a kamionokat, hanem hogy inkább csak este közlekedjenek. Erre én azt válaszolom, hogy gondolom te éjszaka aludni szoktál, na, a sofőrök is emberek és éjszaka aludni szeretnének, legalábbis a legtöbb akit ismerek. És ha éjszaka dolgoznak, akkor nappal kell aludni, ebben a kellemes 40 fokos hőségben :)

De amúgy létezik vagy létezett a RO-LA nevű rendszer, az egy alternatíva lehetne, de én speciel qrvára utáltam azokra a szűk szarokra felállni, meg összezárva lenni a sok tróger sofőrrel aki legúrja a cipőjét a vonatkabinban meg rágyújt... Meg persze az belföldre nem megoldás vagy csak részleges

tegnap 20:32
 7/7 Beviz Elek ***** válasza:

A kamionos egy szerszám, egy fogaskerék a gépezetben. Ő a legkisebb gond mert megfelelő bérezésért kedvet kap az éjszakai munkához.

A gond inkább:

1. A bolthálózatok kamionjai éjjel-nappal hordanak árut a boltokba, ha a nappali kiszállítás megszűnik akkor duplázni kell a kamionflotta méretét azonos mennyiségű áru kiszállítására (40+ millió Ft/vontató)

2. Naponta több alkalommal érkezik áru a boltokba, ahogy megérkezik a nagy részét egyből viszik a polcokra. A raktár nem elég nagy ahhoz hogy a több kamionnyi árut éjszakánként tároljanak.

ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan, hova kell bejelenteni azt, ha a forgalom rendjét egy közlekedő nagy mértékben felborítja?

Tehát menet közben például lakott területen kívül utolér az ember valakit, aki 30-al megy, össze-vissza cikázva az úton. Ilyenkor kit kell felhívni? 112-t, aztán majd kapcsolnak valakit? Egyáltalán van olyan hatóság, aki ilyen esetben el tud járni időben? Mert mondjuk...

Nemrég kiírt kérdést olvastam ahol zebránál forgalommal szemben álló kocsisor miatt lassít a kérdezző. Egy kommentelő szerinte ebben az esetbern is meg kell állni???

Hihetetlen mennyien nem ismerik a KRESZt. amit a hatos kommentelő ír az párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten érvény, ha kétszer egy sávos úton szembe forgalom miatt áll a sor nem kell megállni. Vagy változott már a KRESZ? Szerintem kicsit túlbonyolítjuk ezeket a...

Némelyik biciklis miért ennyire idióta az utakon?

Egy csomoszor talalkozok azzal a jelensegg hogy az uton tekeri mintha egy 20 tonnas szerelvennyel kozlekedne ugy. Feltartja az autos forgalmat es emelett meg centizgrtni is kell hogy ki lehessen elozni ha mar persze kilehet mindezt ugy hogy konkretan az ut mellett...

Hogyan lehet elkerülni, hogy sávváltásomkor az illető szándékosan rágyorsítson?

Rendszeresen fordul elő, hogy szépen indexelek, "bevárom" a másik sávban (belsőben) mögöttem haladó autót és ahogy elmegy mellettem felvéve az ő tempóját és olykor még jobban a követési távolságot is csökkentve (azért, hogy a mögötte jövő előtt biztosan...

Ti, akik alapból max. 42-vel mentek 50-es határnál, mivel indokoljátok, hogy elkezdtek fékezni, ha megláttok egy rendőrautót az út mellett?

Magyarázzátok el kérlek, mert nem értem. A kérdésből világosan kitűnik, hogy ki a célcsoportja. Ha nem ismertél magadra, akkor a kérdés nem rád vonatkozik.

Itt Magyarországon van már ilyen?

Napelemes jelzőlámpa -

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!