A Déli pályaudvar még mindig le van zárva?
Kapcsolódó kérdések:
A miskolci Tiszai Pályaudvarnál is parkolnak hétköznap 5:00 környékén Taxisok? Rizikós az átszállási időm vonatról a villamosra és nem tudom, rendeljek e előre Taxit avagy sem. (Ha parkolnak a pályaudvarnál, akkor nem szükséges a foglalás.)
Stadion autóbusz pályaudvar és Budaörs között mindig azt vettem, olcsóbb volt mint két vonaljegy.
Nemsokára elmennék vonattal az ország keleti felébe , viszont most jutott eszembe hogy amikor legutoljára így közlekedtem ( egész konkrétan 2019-ben ) akkor Hatvanba csak vonatpótló busszal lehetett eljutni a Keletiből ... Tehát az lenne a kérdésem hogy most is...
Pénteken megyek Debrecenbe IC-vel, még mindig nem lehet a csarnokot használni? Köszi a válaszokat előre is.
Ha jól láttam, a Nyugatiból az Eiffel térhez közeli oldalról szoktak indulni a Kőbánya alsó, Kőbánya-Kispest irányába tartó járatok. Ez mindig így szokott lenni vagy teljesen rendszertelen, ahol éppen van hely?
a sok moslék kaja okozza, vagy a különféle bevándorlók? vagy ezek egyvelege?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!