Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 20-as, 25-ös vonalakon reális...

20-as, 25-ös vonalakon reális lehet 2028-ra a V43-asok leváltása?

Figyelt kérdés
2028-ban megérkezik az utolsó GYSEV FLIRT4 IC-motorvonat is, így felszabadul zöld-sárgáknak néhány Vectronjuk és répcebikájuk (meg IC-kocsijuk is), amikből ha jól emlkészem, 23-ban és 24-ben is küldtek napi szinten a Bakony IC-kre (akkor futáskiegyenlítés céljából), szóval lesz is mv aki vezesse őket. A MÁV meg bérel Vectronokat amikből küld is néhányat Bakonyokra, meg szombattól láttam, hogy Hodosig a Citadellát, majd visszafele egy Göcsejt is vectron vitt. Ilyen ütemben bejöhetnek a számításaim?

jún. 25. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én elnézegetem a klasszik Szilikózisokat itt a pécs, gyékényesi vonalon, küldjed ide őket!
jún. 26. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Ez a közlekedés kategóriába való.
jún. 26. 05:42
 3/4 anonim válasza:
77%

"A megrendelt új InterCity motorvonatok megérkeztével a 2027/2028 évi menetrendtől a Scarbantia és Savaria IC vonatokban közlekedő 4-tengelyes klímás és légjavítós IC kocsik átcsoportosíthatóak a „Bakony” és „Göcsej” IC-k (Budapest-Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely/Zalaegerszeg) kiszolgálására, jelentősen növelve az utaskomfortot ezen a viszonylaton is"

[link] - ebből a bemutatóból, 2025. jan., nem tudom mennyire készpénznek vehető, de terv szinten szerepel.

jún. 27. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Tekintve hogy a GYSEV részére készülnek az IC motorvonatok, így ennek semmi sem áll útjába, nem-e?
tegnapelőtt 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi a reális ára egy 2 fős autós kempingtúrának Horváthországban?

Barátnőmmel szeretnénk oda elmenni nyáron, mivel imádunk kempingezni és olcsó megoldás is, kempingekben tervezünk megszállni, és ezt kihasználva gázpalackokon főznénk meg az ételek nagy részét is. Nem voltam külföldön kb 5 éve, szóval semmit sem tudok az esetleges...

Mennyire realis veszely a budapesti repter lezarasa/bezarasa a virus miatt?

Es ha bezarjak, mennyi ido a realis? Ha kulfoldon dolgoznatok es eredetileg is aprilis kozepe volt a terv hogy hazamenjetek, akkor hazamennetek vagy mardnatok a munkahelyeteken?

Hová mennétek nyaralni 7 hónapos babával?

Ajánlanátok bababarát szállodákat reális áron. Kelet-Magyarország kizárva.

Balatonra mennénk két gyerekkel (9 hos,9 éves). A balaton melyik részén érdemes szállást keresni?

20 km es körzetben is érdekell, csak jó helyen és árban reális legyen.

6 napra mennyi a reális összeg költőpénznek?

2 felnőtt és egy gyermek. Balatonra indulunk. Tavaly is voltunk de akkor nem volt ilyen problémánk, most viszont nem tudunk majd annyit vinni amennyit szerettünk volna. Mit gondoltok mennyi lenne az a reális összeg amiből azért mindent meg tudunk venni de nem szórjuk a pénzt.?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!