Ha Február hónap 18. napján lett feladva a MÁK-nak egy levél elsőbbségivel és ajánlottként? (lent bőv. )
A levélben az emelt családiról szólt minden szükséges dokumentummal együtt elküldve.
Mikorra várható a családi pótlék kifizetése?
Mikor fogják küldeni az utazási kedvezményes kártyát?
Válaszaitokat előre is köszönöm.

válasza:Pár hét minimum... Nem 4 nap után az biztos.
Hiába elsőbbségi mire ott feldolgozzák, iktatják, stb, az eltart...
Kapcsolódó kérdések:
Miért gyűjtik őket? Valami jutalékot kapnak utánuk?
tehát teherbeesésről nincs szó, csak kiváncsi vagyok, hogy mekkora kavarodást okoztam magamban még anno. köszi
Csak pár frankkal fizettem be kevesebbet mindig, ezért tartok a 3. felszólító levélnél. Ebben a volt, hogy 185 frankért behajtócéghez küldik a tartozást. Egy részlettel vagyok elmaradva, 25 napja.
Milligest mellett egész hónapban vérezgetek,hol erősebben hol gyengébben. Már kérdeztem ez ügyben és irtátok,hogy majd rendeződik a 2. hónapban. De már lelkileg kivagyok ,mert mit tudok tenni ha mégsem múlik el? Abbahagyni nem merem hóközben.Lehet gyógyszert váltani...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!