Csak nekem csalódás az egyetem?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Aki megbánta milyen szakot végzett? És utánna mesterképzésre mentetek vagy más szakra esetleg nem is dolgoztok a szakmában
Ugye gyakorlati órákról 2 alkalommal lehet hiányozni, legalább is erről a gyakorlatról. Éltem is ezzel lehetőséggel, 2 alkalommal hiányoztam is pótlás nélkül, a tanár viszont állítja, hogy 4 óráján nem voltam, ám én pontosan emlékszem, hogy azon a 2 alkalmon voltam,...
A TTIK karol lenne szó. 214 szoc pontom van.Ezzel sajnos nem vettek fel a Moraba ,a Károlyiba pedig semmi felekeppen nem akarnék menni. Tehát a kérdésem az lenne ,hogy ha a fellebbezés után sem kerülök be a Moraba ,akkor melyik az a koli ahová még tudnék...
Tisztázzuk előre. Azokra gondolok akik megengedhették volna maguknak az egyetem költségeit, végképp egy dolgozó gyermekkel, de a kényelem érdekében nem is akartak hallani havi kb 50e.ft kiadásról. Részemről nagyon rosszul esett hogy dolgozom, alig kellett volna...
Ma írtuk meg a zh-t, sokat tanultam rá, de teljesen leblokkoltam a zh-n. Ezt úgy kell értelmezni, hogy figyelmetlenségből lehagytam egy feladat utolsó összegzését, ami biztos -1-2 pont, akkor egy egyszerű típus példánál szintén lefagytam, mert elfelejtettem a képletet...
Még van majdnem egy hónapom a tényleges tanulásig, mégis már parázok, hogy tuti megbukok valamiből az egyetemen. Legjobban nem is a bukástól félek, hanem attól, hogy a családomnak, szeretteimnek csalódást okozok. A szakot én választottam, nem erőltettek rám semmit a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!