Lisztérzékenyként van értelme szakácsnak tanulni? Most őszintén, hol tudnék ezzel/így elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 16:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem felejtős, még csak meg sem kóstolhatnád az ételt pl. elég fűszeres-e. Sajnálom, de nézz valami más szakmát.
2/3 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy meg sem tudod kóstolni az ételt.
3/3 Ikonstar válasza:
Most kezdenéd, vagy már annak tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!