Érettségizettek! Ha most le kellene érettségiznetek újra a jelenlegi tudásotokkal, hogy menne az érettségi?
Semmi felkészülés, hanem a pillanatnyi agyi szint szerint hogy menne? Én tuti, hogy az matekból megbuknék, mint a szar... :D
20/F
én mind a 3 kötelezőt megnéztem hát nem volt nehéz egyik se...
a matek is kimondottan egyszerű volt...
20f
Hát...
Az infó lehet csak kicsit menne rosszabbul, ugyanezt tanultuk egyetemen is, nomeg a kulcs annyi, hogy ne parázz be hanem keresd meg a programban, nézd át a menüpontokat, próbáld ki.
A matek rosszabbul menne, de talán lenne ötös, vagy erős négyes.
A biosz kb négyes.
A humán tárgyak...
Hát...
Még úgy is, hogy "csak" rizsázni kell tudni meg puskázni az atlaszból.
Én tavaly érettségiztem.
A magyar nevetségesen egyszerű volt számomra, a matekot is sokkal jobban meg bírtam volna úgy oldani, hogy az utóbbi egy évben csak statisztikával és némi közgazdaságtannal foglalkoztam.
Tavaly emelt töriztem, megnéztem az ideit. Nehezebbnek találtam a feladatokat, mint a tavalyi, de minden gond nélkül ment. A közép talán nehéz lehetett annak, aki azt hitte, hogy atlasz elég lesz a ketteshez.
Angolból van nyelvvizsgám, nem igazán okozott fejtörést, az emeltet még nem láttam, de azt hallottam a hallott szöveg értése nagyon nehéz volt.
Inkább érettségiznék, mint most túléljem a vizsgaidőszakot. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!