Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » KRE-BTK-n hogyan működik a...

KRE-BTK-n hogyan működik a dékáni méltányossági kérelem? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Osztatlan tanárképzésen vagyok és abba a szituációba kerültem, hogy két tárgyam is van, amiből harmadszori tárgyfelvételem van és nem biztos, hogy most is sikerül a vizsga. Mielőtt elkezdenétek oltani minden más simán megy, csak ezzel a két kurzussal van gondom. Kérem aki ért hozzá írja le nekem, mert sem a TVSZ-ben nem találok erre információt, sem a TO-ról nem kapok választ. Szóval dékáni méltányossági kérelmet beadhatok két tárgyra 4. tárgyfelvételre, vagy csak egyre lehet? Költségtrítéses képzésen vagyok. Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni ebben.

2016. jan. 14. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Én is ebben a szituban vagyok most szintén Károlin. Neked hogy sikerült végül?
2022. jún. 6. 10:43
 2/2 anonim válasza:
Sziasztok, végül mi volt nektek? Engedélyezték a 4.et? Es ha igen megindokoltatok valahogy
2023. febr. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Mit jelent az EKIL_BEO és az EKIN_BEO?

A Széchenyi Istvan Egyetemre nyertem felvételt és ki kéne választanom a szakot (méltányossági kérelemhez). A szakom pedig két félekképpen van feltüntetve és fogalmam sincs melyik a számomra megfelelő.

Átsorolás, méltányossági kérelem?

Sziasztok! A SZTE-n tanulok mérnökinformatikus szakon és sajnos nem lett meg a 30 kreditem 2 félév alatt. Tudom, hogy teljes mértékben az én hibám, nem akarok mentegetőzni! A kérdésem az lenne, hogy önköltséges képzésre átsorolás alóli felmentésre megfelelő indok...

Kérhető egyetemen dékáni méltányossági kérelem? (bővebben lent)

Sziasztok! Jelenleg az Óbudai Egyetem RKK hallgatója vagyok és az lenne a kérésem, hogy van egy vizsgás tantárgyam, amiből megvan az aláírásom, de sajnos a vizsgáim soha sem sikerülnek. Nemrégiben már a 4.-en voltam, de az sem sikerült. Attól félek, hogyha elfogynak a...

Méltányossági kérelem az átsorolás ellen?

A szabályzat szerint minden hallgatót megillet egy dékáni méltányossági kérelem bármilyen tanulmányi ügyben. Egészségügyi okokból nem sikerül teljesítenem két félév alatt azt a kreditmennyiséget, amely feltétele az állami ösztöndíjas képzésben maradáshoz. Ez a kérelem ilyen ügyben is helytálló?

Hogy kezdődik a félévem, ha még a dékáni méltányossági kérelmem elfogadására várok?

Matematikából 3-jára se mentem át és dékáni méltányossági kérelmet adtam be,hogy elmehessek utoljára vizsgázni. Ezt 26-tól lehetett beadni. Jövő héten viszont már kezdődik a félév. Ilyenkor hogy van a vizsga,ha megkapom az engedélyt? Még most a héten,vagy valamikor a...

Dékáni méltányossági kérelem - tárgyújrafelvétel, hogy zajlik?

3x vettem fel egy tárgyat, és már csak egy lehetőség van vizsgázni. Ha nem sikerül, hogyan működik a dékáni méltányossági? Milyen indokokat szoktak elfogadni és ez hány vizsgalehetőséget jelent? A köv. félévben lehet belőle vizsgázni? A to-nk elég gyatra, érdekel,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!