Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Katona János vezetés oktatóról...

Katona János vezetés oktatóról vélemény? Wekerlén oktat ezüst opel astra-val.

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 13:17
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
igen, de eleve vettem plusz órákat, hogy gyakoroljak, mert tutira akartam menni a vizsgán
2018. aug. 25. 00:14
 22/48 Bakos G. Bence válasza:
És ez a jóember gratulált amikor sikerült?
2018. aug. 25. 12:25
 23/48 A kérdező kommentje:
talán igen, fogalmam sincs....igazából az érdekelt csak akkor, hogy megszabadulok tőle
2018. aug. 26. 00:52
 24/48 A kérdező kommentje:
Nála vagy még?
2018. aug. 26. 00:52
 25/48 Bakos G. Bence válasza:

Áh, eljöttem amikor írtam még régebben. Jó lett volna ha beválik mert ezzel így nagyon megszivatott. Ha tudom nála folytatni akkor most már legalább 30 órám meglehetne,de az új oktató szeptembernél előbb nem tud időpontot adni, szóval szívás :D

Amúgy valahol a lelkem mélyén sajnálom az embert, mert beszélgettünk és elmesélte hogy kamionos volt, mindig is élt-halt a vezetésért, de egy nagyon durva magánéleti dolog miatt fel kellett hagynia a kamionozással és azért lett oktató. A kettő viszont ég és föld... Nem értem hogy miért kellett bunkóskodni, amikor én végig nagyon kedves voltam vele.

2018. aug. 26. 10:23
 26/48 A kérdező kommentje:
igen ezt nekem is mesélte, de ha nem jön be az oktatás neki, akkor lehetne belföldi fuvarozó is akár, plusz már elvált a feleségétől szóval miért nem kamionozik újra?
2018. aug. 26. 12:33
 27/48 Bakos G. Bence válasza:
Igen, mert ezzel a stílusával, amiben benne van nyilván a természetén kívül egy jó adag kiégés is, a nálam érzékenyebb tanulók kedvét egy életre elveszi a vezetéstől. És nem is tanít túl jól. Olyanokért szidott le, hogy pld. váltáskor ne fogjam a váltót... Nem való tanulók közelébe, pláne ha igaz az, amit az előttem szóló mondott, hogy volt már hogy bántalmazott is valakit.
2018. aug. 26. 17:41
 28/48 Bakos G. Bence válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Azóta már 10 órát mentem az új oktatóval. Gyakorlatilag mindent átvettünk, ami kell a vezetéshez (párhuzamos-merőleges parkolás, Y forduló, 180 fokos kanyarodás egyívben). John the Soldierrel a 10 óra alatt amíg nála voltam, szóba sem került ezek közül egy sem... Az oktató szerint nagyon jó érzékem van a vezetéshez, Jánostól minden órán megkaptam, hogyha így haladok, tutira megbukok majd. Visszagondolok a vele eltöltött órákra, amikből tulajdonképpen még egy is sok volt és megértem azt, hogy mit jelent a ,,tökéletesen alkalmatlan oktató" fogalma.
2018. okt. 11. 00:09
 29/48 A kérdező kommentje:

Tökéletesen egyetértek minden szavaddal! örülök, hogy találtál egy jó oktatót. Katona úr pedig inkább kamionozhatna újra.

Hájrá, sok sikert a vizsgához!

2018. okt. 11. 05:49
 30/48 Bakos G. Bence válasza:
Köszi! 😉
2018. okt. 11. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!