Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A KRE-BTK-n vany olyan, hogy...

A KRE-BTK-n vany olyan, hogy rektori méltányossági kérelem?

Figyelt kérdés
Idáig csak dékániról tudtam, de valaki említette, hogy van lehetőség rektori méltányosságra is.

2017. jan. 8. 23:26
 1/1 A kérdező kommentje:
Véletlen elírtam a kérdést, elgépeltem. Szóval a KRE-BTK-n van olyan, hogy rektori méltányossági kérelem?
2017. jan. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

KRE-BTK-n hogyan működik a dékáni méltányossági kérelem? Tovább lent.

Osztatlan tanárképzésen vagyok és abba a szituációba kerültem, hogy két tárgyam is van, amiből harmadszori tárgyfelvételem van és nem biztos, hogy most is sikerül a vizsga. Mielőtt elkezdenétek oltani minden más simán megy, csak ezzel a két kurzussal van gondom. Kérem...

Dékáni méltányossági kérelem elbírálása mennyire szubjektív, mi alapján határoznak?

Szégyen, nem szégyen, sajnos igénybe kell vennem ezt a kérelmet, ugyanis 3-szor vettem fel egy kurzust, sikertelenül teljesítettem az utolsó lehetőségem is. Végző hallgató vagyok, a tavaszi félévben szerettem volna végezni. Szégyenlem, hogy így alakult, és félek,...

Méltányossági érdemes ilyen esetben? (többi lent)

Ha szűrő tárgy nem sikerült, azaz megszűnne a hallgatói jogviszonyom?

Mit jelent az EKIL_BEO és az EKIN_BEO?

A Széchenyi Istvan Egyetemre nyertem felvételt és ki kéne választanom a szakot (méltányossági kérelemhez). A szakom pedig két félekképpen van feltüntetve és fogalmam sincs melyik a számomra megfelelő.

Átsorolás, méltányossági kérelem?

Sziasztok! A SZTE-n tanulok mérnökinformatikus szakon és sajnos nem lett meg a 30 kreditem 2 félév alatt. Tudom, hogy teljes mértékben az én hibám, nem akarok mentegetőzni! A kérdésem az lenne, hogy önköltséges képzésre átsorolás alóli felmentésre megfelelő indok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!