Fizioterápiás asszisztens vagy gyógytornász végzettséggel külföldön el lehetne helyezkedni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Ha igen, mit gondoltok, mennyivel kb?
Debreceni Egyetem > -Aki elvégezte ezt a szakképzést talált állást ?? -Milyen tantárgyak vannak? -Minden érdekelne aki ilyen szakot végzet.. - A képzés befejeztével milyen továbbtanulási lehetőségek vannak? - Mi a véleményetek az egyetemről?...
Nekem 421 pontom lett, remélem elég lesz.
Azt tudom, hogy a sikeres felvételi után van. De valaki tudja, hogy kb mikor szokott lenni és hogyan zajlik ez?
Nagyon megtetszett ez a szakma. Segíteni másokon nekem egy valóra vált álom lenne. Több helyen is utána néztem, hogy ez egy nehéz fizikai munka. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen sportot kezdjek el, ami erősít és kondiban tart engem? Vagy milyen edzés terveket ajánlanátok?
Én egészségügyi asszisztens szakmát szeretnék, mert találtam egy sulit,ami viszonylag nem nehéz, elismert diplomát ad és mellette több kisebb szakmát is megtudnék csinálni. A gyógytornász egyetemre is bejutottam, viszont ide csak anyum kényszerítene, nekem elment a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!