Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizioterápiás asszisztens...

Fizioterápiás asszisztens vagy gyógytornász végzettséggel külföldön el lehetne helyezkedni?

Figyelt kérdés
Külföldön nem nézik le a Magyarországon szerzett képesítést/diplomát?
2018. júl. 9. 19:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A jogi asszisztens felsőfokú szakképzés jó választás?

Debreceni Egyetem > -Aki elvégezte ezt a szakképzést talált állást ?? -Milyen tantárgyak vannak? -Minden érdekelne aki ilyen szakot végzet.. - A képzés befejeztével milyen továbbtanulási lehetőségek vannak? - Mi a véleményetek az egyetemről?...

Gyógytornász szakon milyen az egészségügyi alkalmassági vizsga?

Azt tudom, hogy a sikeres felvételi után van. De valaki tudja, hogy kb mikor szokott lenni és hogyan zajlik ez?

Gyógytornász szakhoz mit sportoljak?

Nagyon megtetszett ez a szakma. Segíteni másokon nekem egy valóra vált álom lenne. Több helyen is utána néztem, hogy ez egy nehéz fizikai munka. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen sportot kezdjek el, ami erősít és kondiban tart engem? Vagy milyen edzés terveket ajánlanátok?

SOS! Gyógytornász vagy egészségügyi asszisztens szakma jobb?

Én egészségügyi asszisztens szakmát szeretnék, mert találtam egy sulit,ami viszonylag nem nehéz, elismert diplomát ad és mellette több kisebb szakmát is megtudnék csinálni. A gyógytornász egyetemre is bejutottam, viszont ide csak anyum kényszerítene, nekem elment a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!