Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A Kőszivű ember fiaiból egy...

A Kőszivű ember fiaiból egy jo részletet leírni? Légyszi köszönöm előre

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 21:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi akadályoz abban, hogy leírd?
2016. febr. 28. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Kőszívű ember fiai fogalmazás?

Holnap írunk belőle benti fogalmazást. Másfél oldalasnak kell lennie és érzelmekről kell szólnia és csak kevés cselekvés lehet benne, de nekem fogalmam sincs mit lehetne bele tenni. Lehetséges címek: Könyvajánló, Jenő levele Alfonsinehoz, Baradlayné naplórészlete,...

Nem értem ezt az ószövetségi részletet. Az egész várost kardélre kell hányni egy-két ember miatt?

Mózes 5. könyve, 13. fejezet végén van ez a részlet: Ha valamelyik városodban, melyet Jehova, a te Istened ad neked, hogy ott lakj, azt hallod, hogy ezt mondják: "Semmirekellő emberek támadtak közötted, hogy megpróbálják elfordítani a városuk lakóit, ezt mondva:...

Photoshop-hoz értő ember segítségét kérném: Hogy tudnék egy részletet törölni az 1-es számból? Nem igazán értek hozzá

Tehát a ValóVilág-ból a százalékoknál az 1-es tompa, nincsen olyan "nyilacska", de egyébként alapból ilyen a betűtípus (Century Gothic), hogy az 1-es ilyen helyes, van "nyilacska", de a VV-ben eltűntették, és szerintem Photoshop-pal. Ki tudna ebben...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!