Hogy zajlik egy BME C1es szóbeli nyelvvizsga, lehet-e jegyzetelni vagy mennyi idom van gondolkodni,válaszolni stb?

válasza:

válasza:"Ez nem érettségi. Megkapod a témát, és azonnal beszélni kell."
Vagyis pont olyan, mint az érettségi. Alig húsz évvel vagy lemaradva. :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Mérnöki területen, angol után szeretnék megtanulni egy másik nyelvet, ami még hasznos lehet a számomra. Mindenhol azt olvasom, hogy a német lenne a legjobb választás, viszont azt vettem észre, hogy a németek nagyon jól beszélnek angolul, illetve hogy...
Sziasztok! Júniusban szeretném letenni a c1-et, de belezavarodtam a nyelvcenterekbe. Túl nagy a választék, szinte ugyanazt kínálják, mégsem teljesen egyformák. Egynyelvű vagy kétnyelvű vizsga? Melyik centerben húzzák meg sokszor a vizsgázókat? Ti hol vizsgáztatok? Várom a válaszaitokat! :)
Február közepén nyújtottam be elektronikusan a visszaigénylést, el is bírálták, hogy jogosult vagyok rá. Azóta semmi infót nem kaptam róla, hogy mikor utalják az összeget. (Language Cert vizsgát csináltam) Esetleg valakinek volt ezzel tapasztalata? Kit kell ilyen...
Circa egy hónap múlva megyek nyelvvizsgázni, Euroexamhez. Elvileg megvan a szint de ha esetleg valakinek van akármilyen tippje beszédhez azt megköszönöm, illetve másoknak is hasznos lehet akik később találják meg ezt a kérdést :D
Origó mono b2 nyelvvizsga az írásbelin az olvasási 1. feladatba azt elfogadják ha szó szerint írom ki a szövegből a kérdésekre a választ? Szóval úgymond kimásolom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!