Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanulhatnék meg igazán...

Hogyan tanulhatnék meg igazán jól angolul?

Figyelt kérdés

8 éves korom óta (15 éve) küzdök az angollal. Középiskolában brit nyelvi lektorom is volt, emiatt akkor azt az akcentust tanultam meg, azóta viszont elköszöntem szépen tőle a sok hülye amerikai filmnek köszönhetően.

Nagyon sok angol nyelvű irodalmat is olvasok, viszont sosem voltam képes rendesen megtanulni angolul. Legjobb esetben is csak egy erős középszintű nyelvtudásnak megfelelő nyelvismerettel rendelkezem. Nem vagyok képes felfogni a logikáját és a nyelvtanát, annyira bonyolult számomra.

Lenne rá ötletetek, hogy hogyan lehetne hatékonyan megtanulni a nyelv mögött álló logikát, nyelvtant?

2012. jan. 12. 03:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Vagy idegenforgalmi, vendéglátós munkák is jól tanítják az angolt.
2014. márc. 5. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!