Fordításban tudnátok segíteni? (bővebben lent)
(Facebook segítségével be tudsz jelentkezni)
még kb 200 kifejezést kellene lefordítani, és magyar nyelven is lehetne használni ezt az oldalt. Ha tudsz angolul csak 10-20 kifejezést fordíts le!
Válaszként megírhatod, hogy mennyit fordítottál :)
Én már kezdek belefáradni :s
UR218 Find a language teacher to tutor you online.
Keress magadnak egy online tutor nyelvtanárt.
UR301 Your italki account was logged on in two locations. You will now be logged on in only one location
Az italki fiókodba két helyről is beléptél. Mostantól csak egy helyről leszel bejelentkezve.
UR318 Email address you entered is already registered. <br />You can link the accounts together in <strong>settings</strong>, after you have logged in.
A megadott e-mail címmel már regisztráltak.<br />Összefésülheted a két fiókot a <strong>Beállítások</strong> menüben, miután bejelentkeztél.
UR300 Your italki account was logged on in two locations. You will now be logged on in only one location
Az italki fiókodba két helyről is beléptél. Mostantól csak egy helyről leszel bejelentkezve.
UR223 Use your Facebook login and see what your friends are learning and sharing.
Lépj be a Facebook fiókoddal és nézd meg mit tanulnak és osztanak meg a barátaid.
UR222 Still having trouble? Please send an email to emvrf@italki.com from the EMAIL ADDRESS YOU USED TO REGISTER and we will manually activate your italki account.
Továbbra is problémába ütközöl? Küldj egy levelet a REGISZTRÁCIÓHOZ HASZNÁLT E-MAIL CÍMEDRŐL az emvrf@italki.com címre és aktiváljuk az italki fiókod.
Ráuntam hamar én is, de nincs regisztrációm ezért nem tudtam elküldeni a fordításokat, szóval ide posztoltam őket.
Majd másold be amit jónak találsz és küldd be.
elküldtem őket :)köszi, még 103, de most már nekem sincs türelmem
majd később nekiállok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!