City & Guilds nyelvvizsga meddig érvényes?
Egyáltalán le tud járni, vagy örökké érvényes marad? Vagyis lehet vele igazolni az angol nyelvtudásomat évekkel később is?
Tudom, hogy Magyarországon már nincs ilyen angol nyelvvizsga, viszont én Angliában vizsgáztam, ami CEFR mértékekben átváltva B2/C1 borderline-al egyenlő.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Tudom, hogy a lejárati idő 2 év, arra lennék kíváncsi, hogyha külföldi(nagy valószínűséggel angol vagy skót) egyetemen szeretnék továbbtanulni, és a jelentkezés időpontjában még érvényes a nyelvizsgám, viszont az iskola megkezdésének időpontjában már nem lenne az, akkor meg kell-e ismételten.
C1 szinten nyelvvizsgáztam angolból, csak a szóbeli része sikerült. Szeretném mihamarabb kijavítani az írásbeli részt is. Ha ugyanoda mennék újra, ahol most voltam, akkor később javítanák ki, mint az idei érettségi pontszámítás, ergó nem kapnék érte pontot. Szóval...
A paragrafus szerint egy államilag elismert B2 komplex nyelvvizsga esetén kapható meg a diploma. Azonban nekem C1 komplex nyelvvizsgám van. Ilyen esetben kell külön egy B2-es szintnek megfelelő nyelvvizsgát tennem, hogy a követelménynek megfeleljen? Vagy a C1-es...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!