Butaság vagy inkább leleményesség beiratkoznom és csak egy félévet "elvégeznem" egy egyetemen, mindezt csak azért hogy olcsóbb legyen a (pesti) tömegközlekedésem, diák árakon?
Egyébként jelenleg passziv féléves vagyok egy másik egyetemen, es remélhetőleg jövő nyárra már meglesdz a diplomám. Szakdoga és egy intenziv gyakorlat van hátra.
24/L
18.19-es, nagyon köszi!!
én is igazán racionálisan átgondolva ostobaságnak tartom, hogy csak ezen okok miatt potyára beiratkozzak egy félévre..
Meggyőztetek, 90%, hogy végül akkor nem kavarok be ezzel az új egyetemmel, csak a bérlet árának megtakarítása miatt!
Figyelj csajszi, ez hülyeség. Jelenleg a bp-i felnőtt bérlet 9500 pénz. A diákbérlet 3500 pénz. A különbözet havi 6000 pénz március 20-ig (addig érvényes az őszi (matrica). Tehát nyersz combos 42 ezer pénzt.
Egy mesterképzés jobb helyeken 400 ezer pénz félévente. Megéri?
Legalább nyugtass meg, hogy nem mérnök, vagy közgazdász leszel :D
Akár...bár a linkelt OKJ-s képzésben nem vagyok biztos, hogy tényleg államilag támogatott: lehetnek rejtett költségek. Megtaláltam: "Alapítványi hozzájárulás (önkéntes): havonta: 3000 Ft" és "2.Tandíj:
Nappali tagozaton: 24 × 19.500 Ft"
Szóval ezzel az iskolával veszítsz, keress másik, igazi középiskolában indított OKJ képzést és ami legalább egy kicsit érdekel. Úgy tudom, hogy az órák 20%-áról hiányozhatsz. Kérdezd meg beiratkozáskor, hogy mi történne, ha túllépnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!