Egerbe az Eventus-ba milyen gyerekek járnak?
Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 12:08
1/3 anonim 

válasza:

Nem vagyok eventusos, de 5 éven keresztül minden héten elmentem mellette suliidőben, így van pici bepillantásom az ottani "diákéletbe".
Az ottani diákok reggel fél nyolckor, sulikezdéskor és délután a szünetekben szeretnek a suli mellett alig pár méterre bandázva cigarettát szívni.
Volt egy osztálytérsam aki a város egyik legjobb gimijéből átment az eventusba mert semmilyen tantárgy nem érdekelte igazán de jól tudott rajzolni.
Aztán buszon is utaztam együtt eventusos diákokkal, olyan átlagos kinézetűek, bár látni rajtuk, hogy többségük a tipikus bulizós tini fajta.
Sztem a város többi sulijához képest az eventus nem éppen vmi kiemelkedő, ha a művészetet nem vesszük figyelembe.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem nem jó mindenkit egy kalap alá venni. Én oda járok és noha vannak olyan diákok akiket az előző válaszoló említett, korántsem mindenki olyan. :)
3/3 anonim válasza:
minden nap be vagyunk állva. nagyon tetszik. auuuwaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!