Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mindenhol a világon ez a...

Mindenhol a világon ez a pénzéhes, robotoló életforma van?

Figyelt kérdés
Esetleg vannak olyan kisebb kultúrák, közösségek, ahol valahogy máshogy élnek az emberek?
2010. aug. 10. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Shaolin szerzetesek, afrikai és dél-amerikai törzsek. Na ők nem épp a leganyagiasabbak. De nagyobb csoportokban már elő-elő tör az emberi természet.
2010. aug. 10. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Finnországban nem!!

Itt élek majd 3 éve, onnan tudom. :)

2010. aug. 10. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak az úgynevezett (!!) civilizált világban. De rengeteg hely van még (Pl.Mongólia), ahol még a cserekereskedelem is működik. De tán közelebb is vannak ilyen vidékek... Néha irigylem őket. Szerintem baromira nem is hiányzik nekik a tévé, kocsi, stb. Egyszerűen olyan az életük, hogy nem hiányoznak belőle az anyagi dolgok (ill. a túl sok anyagi dolog)
2010. aug. 10. 15:14
 4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Sok kis közösség található afrikában vagy kis szigeteken akik minden nemű modern dologtól mentesek alig van valamiűk és örülnek ha megkeresik a betevőt de mégis boldog az agész közösség.
2010. aug. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Jól látom, hogy a legtöbb diplomás túl beképzelt a papírja miatt és mindenhol megemlítik, hogy persze nekem van diplomám, a férjem mégis egy buta...

Most csak példát hoztam a kérdésemben. Én úgy tapasztalom, hogy a diploma nem egyeneses arányos a diplomások értelmi képességeivel. Rengeteg büfé szak van, ahol szinte csak magolni kell,tudom,mert ilyen szakra jártam én is és a csoporttársaim mind odáig voltak,hogy ők...

Mindenhol vannak elviselhetetlen emberek? Mit tennél, ha a munkatársaiddal és/vagy közvetlen főnököddel problémáid akadnak?

Ott maradnál egy olyan munkahelyen, ahol állandó összezörrenések vannak a munkatársaiddal és ez hátráltatja a munkavégzést? Ha állandó félreértések és lebaszások vannak? Ha minden nap úgy indulsz el, hogy előre félsz mit fogsz elrontani és hogy valaki biztos észreveszi...

Mindenhol ilyen gerinctelen férgek az emberek vagy csak magyarországon?

elegem van már hogy mindenki hazudozik, beszólogat, meg paraszt hülyék az emberek, el kéne költözni, sz@r ez az egész ország ahogy van! szerintetek hova érdemes menni és mennyit gyűjtsek hozzá?

Mire jó ez a borg agyatlanság? Mindenhol ezt látom hogy aki más azt nem szabad elfogadni hanem alkalmazkodjon mert mi vagyunk többen, blabla közbe...

komolyan mi jó ebbe hogy midnenki egyforma? most miért kell beszólni valakinek ha vörös a haja vagy tetkója van vagy más a vallása? nem mindenki hülye üzletember lesz! és ha meg igen, akkor most mi a baj azzal ha van 1 rasta haja és nem öltönybe jár? akkor sz@r ember...

Mindenhol ilyen modortalanok a biztonsági őrök?

Egyszerűen már az agyamra megy,hogy a legtöbb helyen úgy néznek a vásárlókra,mint valami potenciális tolvajra. Tegnap bementem egy drogériába,nem volt nálam más,csak egy összehajtott nejlon meg a pénztárcám. Éppen a női dolgoknál nézelődtem,mikor kicsit se feltűnően a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!