Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lengyel zeneszerző neve?

Lengyel zeneszerző neve?

Figyelt kérdés
Valamilyen "Kornyalowski"? Ki tudja?

júl. 24. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Abel Korzeniowski, ha modern, filmzenei zeneszerzőre gondoltál akkor, ő lesz a megfejtés. Az 1972-es születésű krakkói művész. Nekem a kedvencem tőle:

www.youtube.com/watch?v=h9S33vJMbzc

Üdv. Péter

júl. 24. 15:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
júl. 25. 09:22

További kérdések:

Miért arra mennek a szolgáltatók, hogy lehetőleg semmit ne kelljen csinálniuk?

Garanciális háztartási gépem romlott el. Bejelentettem a hibát, majd 10 nap várakozás után jött a szerelő, aki állítólag nem talált itthon. Amint jött az SMS az állítólagos sikertelen ittjártáról már hívtam is telefonon. Hiszen én itthon vártam. Mondta, hogy sajnos Ő...

Állítólag lesz egy új Titanic mit szóltok?

Nolan az Odüsseia sikerén felbuzdulva szeretne egy Titanicot is csinálni ahol Coleman Domingo lesz Jack és Billy Porter lesz Rose. Az interjúban azt mondta hogy így szerinte mindenki a magáénak érezheti a történetet. Én várom, tetszik ez az új vonal.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!