Lengyel zeneszerző neve?
Figyelt kérdés
Valamilyen "Kornyalowski"? Ki tudja?ma 15:06
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Szia,
Abel Korzeniowski, ha modern, filmzenei zeneszerzőre gondoltál akkor, ő lesz a megfejtés. Az 1972-es születésű krakkói művész. Nekem a kedvencem tőle:
www.youtube.com/watch?v=h9S33vJMbzc
Üdv. Péter
További kérdések:
Fiatalok mennyire lehetnek vevők, azaz ilyesmire IS vágyók? S.T.A.L.K.E.R és Pacific Drive szerű (élő, nem ámítógépes) játékra, tavaszi, nyári, őszi...
Saját miliő, saját fantázia (nem másolás, vagyis nem egy az egyben P.D., sem nem S.T.A.L.K.E.R. imitáció), saját, egyéni, egyedi épületek, más tárgyak, nem is állandó harcok. Nem csak hogy az a kevés küzdelem is lézer "fegyverekkel" zajlana (ilyen korosztálynak én...
Miért olyan misztikus dolog a hajnal és a nap kelte?
Nép és mű dalok, versek....témája. Amennyiben az a válasz,hogy egy új nap kezdete, vagyis valami új kezdete lehetőség, tiszta lap megértem. De... Az emberek nagy része nem kedveli a korán kelést....
Holnap megy valaki Fehérvárról Debrecenbe a Campus Fesztiválra?
Ha igen, mennyi időre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!