Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az a pfff? Csak engem...

Mi az a pfff? Csak engem idegel ennyire?

Figyelt kérdés
Nem értem mi a szar ez.Általában az ilyen 14-15 éves "jócsajok" szokták le pfff-özni az embereket...Mit pöfögnek ezek?Feldugtak a seggükbe egy gőzmozdonyt?!
2011. márc. 8. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

20on felüli férfi lennék, szóval életemben nem voltam sem "jócsaj", sem tini cicababa, de ezt a hangot beszédben is használom amióta az eszemet tudom a teljesen elszállt baromságok lereagálására.

Semmi köze a hangulatjelekhez, smiley-khoz, vagy bérmi ilyenhez, ezer éve elterjedt dolog, még jóval az internet előttről is.

2011. márc. 8. 19:36
 12/13 anonim ***** válasza:
A ilyen -> :) nem idegesít véletlenül? Ha már a -.-' is, ugyanis tök egyszerű szmájli mindkettő, nem kényességből használja őket senki sem, bizonyos tini rétegeket leszámítva.
2011. márc. 8. 22:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát nemigaz.

Amikor odacsapsz a homlokodra az ilyen hangot ad.

Odacsapni meg akkor szokás, mikor valami hülyeség történik.

Ez a pff.

pff

:)

2011. márc. 8. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!