Árokpart kérdése:
Mást is nagyon mélyen megérintett érzelmileg mikor tegnap hazaértek a focistáink?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem a belgák általi vereség miatti szomorúság miatt, hanem éppen ellenkezőleg az egésznek az atmoszférája, a meghatottsága miatt, az elmúlt 2 hét kellemes mérkőzéseinek emlékei. Isten bizony férfi létemre még ma délelőtt is könny szökött a szemembe, pedig az életben sokkal nagyobb dolgok miatt nem rezdülök meg érzelmileg. Ezt nem is csak a focira kivetítve, hanem azért az elmondható szerintem, hogy ez a társadalom már nem ugyanaz mint a mérkőzések előtt. Elképzelhető, hogy ez a fajta összetartás öröm vagy bánatérzés, kiállás valami mellett vagy ellen hatékonyabb lesz össztársadalmi szinten is? Mert szerintem egészen biztos. Még a belga meccs pillanatai is egy örök pozitív élmény marad annak ellenére, hogy ott kikaptunk sajnos.2016. jún. 28. 14:40
11/12 anonim válasza:
Nem, miért érintene meg, hogy felnőtt férfiak egymással játszanak külföldön, majd hazajönnek?
12/12 anonim válasza:
Engem az, hogy kiestek. Tényleg szurkoltam nekik, imádtam az egészet és miattuk tértem megint vissza a focihoz.
A 4 éves unokahugom kint volt a belgák elleni meccsen és szegényem utána 2 óráig sírt, majd kijelentette, hogy "majd a VB-n".
Sokat adtak szerintem a magyaroknak ezzel és összefogták az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!