Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Doppelrahm-Frischkäse magyarul?

Doppelrahm-Frischkäse magyarul?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 03:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A "Doppelrahmkäse" szárazanyagtartalma legalább 60-75% zsiradékot tartalmaz, és rövid az érlelési ideje.

Létezik "Dreifachrahmkäse" is, amelyiknek a szárazanyagtartalma több mint 75% zsiradékot tartalmaz.

(összegasonlításképpen: a szokásos száraz sajtok zsírtartalma 42% körül van).

2012. febr. 8. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Egy receptet szeretnék elkészíteni.

Akkor itthon mit vegyek,ha ez szerepel a receptben?

Elöre is köszönöm!

2012. febr. 8. 10:41
 3/15 anonim ***** válasza:
A legmagasabb zsíradéktartalmú tejfölt, ami kapható.
2012. febr. 8. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a tejfölös túró a megfelelője.
2012. febr. 8. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem tejfölös túró, hanem nagyon zsíros sajt.:)
2012. febr. 8. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
Esküszöm pedig láttam olyan tv-reklámot évekkel ezelőtt, amiben a Frischkäse egy túrószerű kenyérre kenhető tejtermék volt.
2012. febr. 8. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:

Az állaga és a csomagolása hasonlít a túróra, de ez friss sajt, azt hiszem nem érlelt. Itt megnézheted a képeket

[link]

2012. febr. 8. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát jó, én elhiszem, ha nem tejfölös túró, hanem inkább sajt. :) Az íze sajtíz?

Mert azért nekem fura, bár még soha nem ettem, de ha nem érlelt, akkor nem tudom mennyire lehet sajtíze. A túróból lesz a sajt, de csak ha megérlelődött.

2012. febr. 8. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy annyira van sajtíze, mint a kenhető sajtnak.
2012. febr. 8. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
Biztosan igazatok van, én ebben nem vagyok profi. Valami kenhető, az biztos, egy kicsit sajt is, azért Käse a neve, egy kicsit tejfölös is, ezért a Rahm is benne van a nevében, de ezen a vonalon még van hova fejlődnöm.-:)A képeket érdemes megnézni.
2012. febr. 8. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!