Gáz ha a mának élek?
Figyelt kérdés
Nemrég jött rám és tökjó h nem b@szom magam minden olyannal ami miatt rossz kedvem van és csak MAJD lesz hanem csak a mostani dolgok érdekelnek ( persze pár nappal előre gondolkozok) :)2011. dec. 2. 18:49
1/11 anonim válasza:
Hát ez több mindentől függ. Korod, tanulsz vagy dolgozol már, szülőkkel, párodal, egyedül élsz stb.
2/11 anonim válasza:
Akármilyen idős vagy, ez szar. Liberális.
19/f
3/11 A kérdező kommentje:
15/F
Am azért mert már elegem van abból h mindig vmi miatt sz@r kedvem van. és ezek olyan dolgok amiket nem tudok elfelejteni egy jó ideig :\
2011. dec. 2. 21:52
4/11 anonim válasza:
Azokat szervezd az eletedben ami a jovodre, jobb jovore utal, azokon amin nem tudsz segiteni, ne izgulj.
5/11 anonim válasza:
nem gáz,én kb.ennyi idős voltam amikor rájöttem ez az élet ami nekem kell mára már 26 lettem még mindig ugyan ez az álláspontom! :)
6/11 anonim válasza:
Akkor ne feledd őket, hanem tegyél ellenük, ha olyan sz*rok. Emós vagy?
7/11 anonim válasza:
Nem gáz de így mikor döntöd el hogy minek tanulsz, hol szeretnél dolgozni?
A felvételi határidő előtt pár nappal találod ki hogy melyik iskolába mész?
Hogy fogsz így bármire is pénzt gyűjteni ha csak az érdekel hogy mi lesz pár nap múlva?
8/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok emós...nem csak velük történhetnek rossz dolgok.
am nem ugy gondoltam h utsó pillanatban döntöm el melyik suliba megyek meg ilyenek. csak idegeskedhetnék sok mindenen fölöslegesen,ami még nagyon sokára lesz és bőven vn addig időm cselekedni..
2011. dec. 3. 22:40
9/11 anonim válasza:
Azért mondtam, hogy emós vagy, mert nem teszel az idegesítő dolgok ellen semmit, hanem inkább leszarod vagy nem foglalkozol velük.
10/11 A kérdező kommentje:
jaa oks.
2011. dec. 4. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!