Ha egy nagyon koszos helyen leültök, de a nadrágon nem
látszik semmi, leültök otthon, a tiszta fotelba, ágyba
ugyanabban a ruhában?
Figyelt kérdés
Ezen vitázok évek óta a családtagjaimmal. Szerintük ha nem látszik semmi a ruhán, akkor az nem koszos, és ne legyen gyerekes azzal, hogy nem engedem őket leülni ugyanabban a nadrágban az ágyamra, lepedőmre, amiben oda ültek a buszon, vonaton, ahol előttük egy hajléktalan ült. Vagy az utcai padokra ültek, és utána az ágyamba, fotelembe. De mivel ezt nem tartják be, állandóan takarítok.
Ha nem látszik, akkor se ülök le benne itthon, hanem megy egyből a szennyesbe!
2012. dec. 26. 13:33
12/18 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok! Meg mikor hazaérek, megfogtam a buszon a kapaszkodókat, a korlátokat, pénzt, mindent, egyből kezet mosok, mert érzem, hogy szinte ragad a kezem, nem olyan, mint kézmosás után. A családom ezt sem. Szerintük csak evéshez elég, és így fognak itthon össze mindent.
2012. dec. 26. 13:35
13/18 anonim válasza:
bocs, de kicsit igénytelen a családod...
a fotelra tehetsz valami huzatot, amit mosni tudsz.
nekem a kanapémon van egy olyan hatalmas ágyterítő, amit 2hetente kimosok, így nem lesz büdös, és olyan koszos sem. alatta a matrac nem szagos, bár amikor mosásban van a "huzat", akkor szellőzik.
ha őket nem tudod megváltoztatni, akkor a saját életedet könnyítsd meg.
2012. dec. 26. 13:46
14/18 anonim válasza:
Vetett ágyra sosem, de ha be van ágyazva és le van takarva az ágy egy ágyterítővel akkor leülök én is. Bár nekem is az az első ha hazaérek, hogy átvedlek. De ha vendég jön, azt mégsem vetkőztethetem le :))
2012. dec. 26. 13:50
15/18 anonim válasza:
13-as leírta amit akartam írni. Ne tépd hiába a szádat, ha eddig nem hallgattak rád, ezután sem fognak. Ágytakaró, huzat a fotelra, kanapéra. Így ők leülhetnek, te meg ki tudod mosni mikor akarod.
2012. dec. 26. 13:59
16/18 loupsolitaire válasza:
Én más véleményen vagyok.
Az emberi szervezetnek azért van immunrendszere, hogy használja.
Lehet egyedül vagyok ezzel, de kézmosáshoz is max. havonta 1-2-szer használok szappant, mert megteszi a sima víz is. Sőt, többet mondok: kb. 2 éve nem használok se tusfürdőt, se szappant zuhanyzáskor. És csodák csodája, nem vagyok büdös, beteg se voltam már vagy 3 éve... És igen, utcai ruhában simán leülök bárhova (ágyra, fotelba, konyhába...).
Az igénytelenség nem ez.
Szóval, összegezve, én a családodnak adok igazat.
2012. dec. 26. 14:57
17/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem túlzó amit kérsz, hanem alapvető igényesség. Ahogy viselkednek, az pedig nemcsak igénytelen, hanem bunkó is, mert nem veszik figyelembe az igényeidet. Nem olyan nagy kérés, hogy ne lehetne teljesíteni.
2012. dec. 27. 17:27
18/18 anonim válasza:
Azonnal átöltözöm itthoni ruhába ahogy hazaérek, és reggel bevetem az ágyat. A párom farmerban is képes lefeküdni a lepedőjére! Undorító.. a hideg is kiráz ettől! Annyit megengedek hogy a fotelba ülhetnek én meg amikor bugyiban leakarok oda ülni, leterítem az itthoni pulcsimat és a belsejére ülök. Így mindenkinek megfelel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!