Kaptak már el a rendőrök, miközben valamilyen illegális tevékenységet folytattál? Ha igen, akkor miért? És hogy zajlott az egész?
Igen engem kaptak.
Jöttek a rohamrendőrök vagy mik betörték az ajtót mikor én áltam nyerésre lan partyn aztán megtalálták a 900db DVD-t ami miatt jöttek.Nem bilincsben ,de bementünk a rendőrségre jegyzőkönyvet felvették majd elengedtek.Rá 4 évvel jött a csekk 300,000Ft büntiről.
Más miatt nem kaptak még el pár szabálytalanságon kívül. pl gyorshajtás , lámpa nélkül bicikli,ittam az utcán és kiöntették velem a piát,részegen tojással dobáltuk a vonatokat akkor is bevittek és jegyzőkönyv utána le kelett mosni egy teljes mozdonyt:S
Szerintem egy gandzsa miatt nem fog szekálni egy rendőr sem főleg ha 18 vagy mert a buliban nem tűnik fel.Hogyha balhézol akkor meg bevihetnek kiszedik belőled kitől vetted és őt is bemártják.
Már jó útra tértem:)
Börtönig soha sem jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!