Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy lehajtsa maga után a vécéülőkét?
Tegyél rá öntapadós cédulát! :-D Előbb utóbb megtanulja ;-)
Én mindig lehajtom magam után és ezt megkövetelem a családom minden tagjától - akik ugyan mind 18 év alattiak :-D Nem azért, hogy a lányoknak legyen min ülniük, hanem azért, mert így higiénikusabb.
Ha mindkettőnknek ugyanaz a mozdulat, meg ugyanannyi erőfeszítés, akkor a férfi is igazán lehajthatja, tekintve, hogy az ülőke eredeti állapotában is le van hajtva. Amikor lehúzzuk a vécét, akkor is le kell, hogy legyen hajtva az egész deszka, különben a baktériumok az esetlegesen kirepülő vízcseppekkel együtt távoznak a csészéből.
Tehát le kell hajtani. És bizony már a gyerekeket is jó lenne erre tanítani, mindegy, hogy fiú vagy lány.
Lássuk csak mikor használjuk a wc ülőkét lehajtva:
- ha a nő pisil, kakil
- ha a pasi kakil
Máris kettővel többször, mint amennyiszer felhajtva.
Mi lecsukjuk a wc tetejét, így higiénikus. Mindketten szükség szerint hajtogatjuk az ülőkét. Soha nem kellett szóvá tennem, mert szerencsére mindketten ezt tartjuk normálisnak. Sőt a fürdőszoba ajtaját is mindig bezárjuk.
Egyébként szerintem ronda ha ott tátong a wc akár le- akár felhajtott ülőkével. Még ha tiszta, akkor is.
28N és 33F
Lehajtva és lecsukva higiénikusabb.
Ha nem akarja lehajtani, akkor pisiljen ülve. Nem hal bele.
Mi ez a 4 esetből 3 alkalommal lent marad az ülőke?
Szerintem egy egészséges széklet távolítás után minden ember felhajtja, használja a kefét, majd úgy marad ahogy ott hagyják...
És, hogy a kérdezőnek is válaszoljak, azért nem tudod rávenni, mert az átlag ember gyakrabban használja vizelésre, és önkéntelen reflex, ha ő úgy használja, akkor maradjon is úgy, mert következőnek abban az állapotában lesz rá szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!