Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan rázzam le finoman a...

Hogyan rázzam le finoman a Jehova Tanúit?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon aranyos hölgyek. Állandóan csengettek. Kinyitottam az ajtót, és mondtam nem.

Aztan megint. Kinyitottam, kerdeztek, valaszoltam.

Utana meg jott hogy hozhat e Őrtornyot. Mondom hozzon. Bele is olvastam. Most minden honapban hozni akarja nekem.

Csomoszor nem voltam itthon, de akkor is keresnek.

Mondtam hogy nem megyek el az osszejovetelukre, koszonom a folyoiratot is, de nem.

Es jonnek. Es en mar nem tudom mit mondjak... en nemet mondtam, csak nem voltam bunkó, mert tenyleg amugy kedvesek, de egyszeruen felek, hogy nem ertenek a szep szobol.

Ez az egesz olyan kellemetlen nekem.

Mar tobb honapja eszrevehetnek hogy nem erek ra. Kisgyerekkel vagyok egyedul, ferjem messze dolgozik, nincs idom erre.

Delelott kopognak, amikor epp munkaban vagyok.

Vagy meg fel se keltunk rendesen.

Vagy vendegeim vannak.

Marha idegesito.

Akkor mondjak hogy mondjak idopontot. Ha mdg mondok es kozbe jon valami nem fogom lemondani miattuk.

Tudom hulye vagyok, hogy szoba alltam veluk, de ha tudtok tanacsot adni, azt megkoszonnem.

2016. máj. 22. 22:39
1 2 3
 21/28 Inkviziciós detektív ***** válasza:
54%
Barcsak az igaz keresztenyek lennenek ilyen szemtelenek. :) (csak vicc volt) Ezek a Tanu-fajzatok hiabavalosagokat es hazugsagokat hirdetnek. Csalárd a kedvességük, hiszen haszontalan üres és hamis a vallásuk. A Jehova Tanui egy hamis vallás.
2016. máj. 23. 23:20
 22/28 anonim ***** válasza:

1. Mielőtt kinyitod az ajtót, hangosan elkáromkodod magad, hogy ők is hallják, hogy "ki a franc lehet az, aki nem hagy ilyenkor szexelni."

2. Meztelenül nyitod ki az ajtót.

3. Kiraksz az ajtóra valami buddhista jelképet, és ha még ennek ellenére is kopognak, akkor tájékoztatod őket, hogy te más vallásban hiszel.

4. Nézd őket ószeresnek és próbálj meg nekik eladni egy kis parfümöt, nadrágszíjat, használt akkumulátort, stb.

2016. máj. 24. 17:34
 23/28 KZitus ***** válasza:
0%

Szia

Olvasva a kommenteidet, megdöbentő, mennyire nem veszed észre, hogy CSAK te vagy az oka hogy még mindig mennek(Isten hosszan tűr)

Sokkal becsületesebb lennél önmagaddal szemben, és velük is, ha udvariasan elmondanád, hogy nkik, hogy ne menjenek többet, mert téged nem érdekel Isten Királysága. Egyetlen célunk, hogy olyan embereket keressünk, akik szeretnék túlélni az előttünk álló történelmi eseményt! Senkire nem erőszakolunk semmit. Ha visszajárnak hozzád, annak csak egy oka van, hogy látnak nálad érdeklődést. TE KELTED BENNÜK EZT A LÁTSZATOT. Ha ez nincsen így, miért rabolod az ők idejüket is, és magadat is csak ingereled, ahogyan a szavaidból ktűnik.

Légy kérlek velük és magaaddal is bescületes, és nem kell azt a remény kelteni bennük, hogy talán... Ha egyszer elmondod nekik, hogy ne jöjjenek többé, akkor nem mennek. Sőt arra is megkérheted, hogy adják át a többi tanúnak, ők sem menjenek, és akkor már nem kell félned a megjelenésüktől.

Próbáld ki, ahol én élek ez teljesen jól működik.

2016. máj. 28. 19:32
 24/28 KZitus ***** válasza:
0%

2Korintusz 2:17

Mi; mert mi nem házalunk az Isten szavával, mint sokan, hanem őszinteségből, igen, mint akik Istentől küldettek, Isten tekintete előtt, Krisztussal közösségben szólunk.

2016. máj. 28. 19:36
 25/28 anonim ***** válasza:

Üdv, kedves Zitus, olvasd el szépen a saját kommented, majd tedd fel magadnak a kérdést, valóban nem teszek, teszünk semmi olyat, amivel másokat felingerlünk? Ha a választ nem tudod, azok után, hogy átolvastad a saját első írásodat, akkor a probléma sokkal súlyosabb, mint gondoltam.

Zitus, én is szoktam elmenni Isten evangéliumát hirdetni, volt olyan is, hogy mentem házhoz, és Jehova Tanúk laktak ott, és olyan is, hogy standon mentem oda, hirdetni a jó hírt, hiszen minden ember feladata, aki szeretné Istent követni, szerinted mi történt? A háznál a Jehova Tanúi, az első két mondatom után hazugnak neveztek, és azt mondták, hogy szándékosan térítem el az embereket az igazságtól, kedves, nyugodt és a Bibliával a kezemben próbáltam az örömhírt tovább adni, nem kaptam kedvességet, úgy ahogy a Standnál sem, tudod mi a legrosszabb az egészben, az, hogy az összes látogatásom során, csak a tanúk voltak velem leginkább ellenségesek, senki más nem vette a bátorságot, hogy tévelygőnek nevezzen. Tudtommal az igazságot Isten bárkin keresztül tudja közvetíteni, nem csak egy szervezeten keresztül.

2016. máj. 29. 22:07
 26/28 KZitus ***** válasza:

25-s

Sajnálom, hogy nem tudod értelmezni amit írtma(nem neked:-)

"nem teszek, teszünk semmi olyat, amivel másokat felingerlünk?" - nem erről volt szó az írásomban:-)

Azt is sajnálom, hogy csak rossz tapasztalatokról tudsz beszámolni a hírdető munkádról. Nekünk általában csak pozitív élményeink vannak, még azokkal kapcsolatban is, akik negatívan reagálnak : mindenből lehet tanulni. Több mint 20 év tapasztalat távlatából:-). Ez a leg örömtelibb munka, amit valaha is végeztem.

Te nem érzel hasonlót?

2016. máj. 30. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:

"25-s

Sajnálom, hogy nem tudod értelmezni amit írtma(nem neked:-)

"nem teszek, teszünk semmi olyat, amivel másokat felingerlünk?" - nem erről volt szó az írásomban:-)

Azt is sajnálom, hogy csak rossz tapasztalatokról tudsz beszámolni a hírdető munkádról. Nekünk általában csak pozitív élményeink vannak, még azokkal kapcsolatban is, akik negatívan reagálnak : mindenből lehet tanulni. Több mint 20 év tapasztalat távlatából:-). Ez a leg örömtelibb munka, amit valaha is végeztem.

Te nem érzel hasonlót?"

Sajnálom, hogy nem tudsz őszinte lenni, hiszen ez ismét nem a valóságot mutatja, te ezt leírtad de az igazság ennek a közelében sincs, ellenben, amin azért elgondolkodhatnál, hogy a több ezer látogatásomnál nem lehet véletlenről beszélni, amikor több tucat tanú család, ugyanazokat a szavakat, és ugyanazokat a negatív élményeket nyújtották felém, vajon véletlen, hogy csakis Jehova Tanúk neveztek tévelygőnek, és hazugnak?

Pozitív tapasztalatom van e? Eddigi szolgálatom során 121 gyülekezeti Jehova Tanút ebből 3 vént sikerült, a Jehova Tanúktól kihoznom, a legnagyobb pozitív élményeknek, ezt tudom mondani, ha szeretnéd veled is szívesen beszélgetek, volt már olyan vén aki több, mint 40 év szolgálat után hagyta ott hatásomra, Isten által, biztos vagyok benne, veled is pozitív élményem volna :) Nem gondolod ? :)

2016. máj. 30. 23:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Jehova tanúja vagyok. Mond azt nekik, hogy nem érdekel már és nem érsz rá erre és meg fogják érteni.
2016. máj. 31. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!