Van itt valaki olyan, aki mélyen és őszintén hisz Istenben, ismeri a Bibliát, és szívesen segítene nekem egy kérdésben?
Figyelt kérdés
Privátban elküldeném a történetem. Csak olyan írjon, aki nem gúnyolódik, és komolyan veszi a kérdésem.
Nagyon megköszönném! :)
2016. jún. 23. 16:10
21/26 anonim válasza:
No ná! A Tanúk azonnal lecsaptak rá :D
22/26 A kérdező kommentje:
Milyen tanúk?
2016. dec. 16. 22:51
23/26 anonim válasza:
Szívesen válaszolok én is, ha még aktuális. Én református vagyok, de tanulmányaim folytán elég jól ismerem más vallások tanításait is. Ha leírod, hogy milyen vallású vagy, akkor a saját véleményem mellett azt is szívesen részletezem, mit tanít / tart helyes útnak a te vallásod tanítása. Szóval kérdezz bátran, nem hittérítésre szándékozom felhasználni a helyzetet.
24/26 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hivatásom,a válasz keresés.Bátran írj!
25/26 anonim válasza:
1. válaszoló!
Ha ilyen summás véleményed van rólunk,és önmagadról,mit keresel itt köztünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!