Tanúk! A ti gyerekeiteknek nem rossz, hogy ti nem tartotok ünnepeket? Főleg a karácsonyra gondolok.
Nem látjátok a szomorúságot a szemükben??
Igazából lehetetlen az, hogy decemberben ne vegyék észre a karácsonyi forgatagot, nem rossz nekik, hogy ebben nem vehetnek részt??
Mindenféle rosszindulat nélkül, kíváncsiságból kérdezem.
#4: Ők túl szentek.
Kérdező ,egyébként meg a tóra elő is írja az ünneptartást.
Lásd: Pészach,Aratás ünnepe,sátorok ünnepe,teruá napja...stb
Szia
Felnőttként mondom a saját tapasztalatomat. Miután gyermekként megtudtam mi Isten véleménye az általad említett ünnepekről, soha nem hiányzott az életemből. Inkább sajnáltam annak idején azokat, akik semmit nem tudtak róla, nem tudták azt, mi Isten véleménye, hogyan tekinti Ő ezeket az ünnepeket. Sokat ír róla a Bibliában pl. A Jeremiás 7:16-20 verseiben.
Én hálás vagyok, hogy már gyermekkoromban megtanították nekem ezeket a dolgokat.
Jeremiás próféta könyve 7:18 A fiak fát szedegetnek, az apák tüzet gyújtanak, az asszonyok pedig tésztát gyúrnak, hogy áldozati süteményeket készítsenek az ég királynőjének, és italáldozatot mutassanak be más isteneknek, és ezzel bosszantsanak.
Szó sincs születésnapról. Érdekes verseket tudnak mutatni. Általában egy se passzol ahhoz, amit bizonyítani akarnak. Sose fogom megérteni az elvakult imádatot az őrtorony felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!